Kihűlt házasság, anyagi jólét vagy szegény szerelem?
Te melyiket választanád?
Figyelt kérdés
13 éve élek házasságban, nincs se szeretet, se gyengédség, se szex. Van viszont pénz. A férjem jól keres. Nekem nem kell dolgoznom. De nem érzem jól magam. Kb. 1 éve megismertem egy férfit, aki szeret, aki gyengéd, akivel összekötnénk az életünket. Viszont nehéz anyagi helyzetben van. Elmennék én is dolgozni, de akkor sem lenne fele ennyi pénzünk sem.
Félek a változástól. Volt valaki hasonló helyzetben? Hogy döntött? Nem bánta meg?
Hiper intelligenciád gyönyörködtet. Miből gondolod, hogy ez a házasság nem fog ugyanígy kihűlni? Kavarj félre, de maradj a pénznél.
2011. máj. 27. 15:44
23/25 anonim válasza:
Szerencsétlen férjed, Jézusom!
Lehet kidolgozza a szívét-lelkét értetek, te pedig hálából megcsalod. Hogy legyen gyengédség, ha tőled 2ezer kilométerre van (mondtam egy számot)???
Kérdés: miért nem követed őt? Vagy, az egy gyerek nevelése mellett (tyű, de nehéz feladat!), miért nem vállalsz be te is valami munkát, hogy a férjed hazajöhessen?
Egy párkapcsolat elromlásához is két ember kel...
2011. máj. 27. 16:19
24/25 anonim válasza:
Nézd: ha NEM AKAROD szeretni a férjedet, akkor nem is fogod tudni.
2011. máj. 27. 16:37
25/25 anonim válasza:
hűű mennyi tökéletes ember.Egy kihűlt,megromlott házasságot még gyerek miatt sem szabd fenntartani.Biztos mindkettőtök hibája,de ha te igyekeztél mindent megtenni,miért ne járhatna neked is egy olyan pár aki mellett jól és boldogan érzed magad,persze benne van a pakliba hogy az is tönkre megy,de az itt válaszolók többségének is,ma itt osszák neked az észt,hogy igy csalod a férjed,meg maradj inkább a seggeden,de ha ők lennének ebbe a helyzetben már más lenne a szitu.Bizony van olyan helyzet amikor lépni kell,ha úgy érzed neked fontos az anyagi jólét maradj,ha úgy érzed feláldozol egy kis nélkülözést de végre boldog párkapcsolatban élsz akkor beszélj a pároddal.nem te leszel az első nő aki elválik.csak itt sok a tökéletes,besavanyodott nő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!