Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihűlt házasság, anyagi jólét...

Kihűlt házasság, anyagi jólét vagy szegény szerelem? Te melyiket választanád?

Figyelt kérdés

13 éve élek házasságban, nincs se szeretet, se gyengédség, se szex. Van viszont pénz. A férjem jól keres. Nekem nem kell dolgoznom. De nem érzem jól magam. Kb. 1 éve megismertem egy férfit, aki szeret, aki gyengéd, akivel összekötnénk az életünket. Viszont nehéz anyagi helyzetben van. Elmennék én is dolgozni, de akkor sem lenne fele ennyi pénzünk sem.

Félek a változástól. Volt valaki hasonló helyzetben? Hogy döntött? Nem bánta meg?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2011. máj. 27. 14:29
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is érzem hogy amit teszek nem korrekt, és a férjem nem ezt érdemli. Próbálok mielőbb dönteni.
2011. máj. 27. 14:46
 12/25 anonim ***** válasza:
78%

A gyerekedre egyszer sem gondolsz, ugye? Hogy az apja neveli fel, vagy egy idegen, aki vagy elfogadja őt, vagy nem. És ha a "vagy nem" jön be??? Mit teszel? Ne tedd! Én belementem ugyanilyen helyzetbe. Szerettük egymást, szép volt minden, fel is dobtam az előző életemet az újért. Aztán az új egyszer csak kijelentette, leszögezte, hogy gyűlöli a gyerekemet.... Most itt vagyok egyedül, a gyerekem néha jön hozzám. Na, most így kinek lett jobb? Elárulom: SENKINEK!

36F

2011. máj. 27. 14:52
 13/25 anonim ***** válasza:
78%

És ha szabad kérdezni, te miért ücsörögsz otthon, ha a férjed külföldön dolgozik?

Miért nem mész utána? Örzöd a házat vagy mi?

2011. máj. 27. 14:53
 14/25 A kérdező kommentje:
De ,gondolok a gyerekemre, de most egyedül nevelem. Csak én vagyok vele, senki más. Az apja csak a pénz biztosítja, vele ugyanúgy nem foglalkozik mint velem.
2011. máj. 27. 14:55
 15/25 anonim ***** válasza:
30%

Mi döntsük el helyetted? Van egy férjed, akivel semmi nincs, van egy másik pasi, akivel meg mit tudom én mi van... pénz, vagy nem pénz? Komolyan falra mászok az ilyen kérdésektől! Csak annyit mondanék:

"Élj vele boldogan, áldásom Rád..."

2011. máj. 27. 14:56
 16/25 anonim ***** válasza:
93%
Én tutira kimennék a férjem után, gyerekestől.
2011. máj. 27. 14:58
 17/25 anonim ***** válasza:
94%

Aztán 13 év után az a házasságod is kihűl, " 1-2 gyerekkel megint keresel másikat?

Ezt nagyon gondold meg!

2011. máj. 27. 14:59
 18/25 anonim ***** válasza:
67%

ma 14:55

Nem tudom, hány éves az a gyerek, de ha már megcsinálta neked a férjed, te meg hajlandó voltál megszülni neki, és még feleségül is menni hozzá, Akkor ideje lenne felsimerni azt, hogy megváltozott a gazdasági helyzetetek, és ez már a családot fenyegeti!!

Szóval ha hűséges lennéla férjedhez, és szeretnéd őt, akkor fognád a rohadt házatokat, eladnád, és a férjed után cuccolnál külföldre.

Ha ő talált ott munkát, akkor neked is menni fog, és a családod is együtt marad..

Összetartani kellene, nem széthúzni.

2011. máj. 27. 15:00
 19/25 anonim ***** válasza:
93%
Gondolj arra, hogyha majd fordul a kocka és a férjed akar kirakni egyik napról a másikra, mit csinálsz. Mert könnyen lehet, hogy ő is ezen meditál. Előbb kellett volna gondolkodni. Alapszabály, hogy soha nem függünk egy férfitól anyagilag.
2011. máj. 27. 15:06
 20/25 anonim ***** válasza:
95%
Kerdezo, Te nagyon meg vagy keveredve valahol. Ferjedet hibaztatod, allitolag ezert van szeretod. hogy torodjon a ferjed veled es a gyerekkel, ha otthon sincs? SZerintem ez csak egy urugy Neked. Mit tettel ahhoz hogy egyutt legyen a csalad? Ugy latom meg semmit.
2011. máj. 27. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!