Tegeződhetek-e az apósommal, ha ez nem tetszik az anyósnak?
Figyelt kérdés
A hétvégén az apósom (végre, három évi hezitálás után) felajánlotta, hogy tegeződjünk. Én örömmel elfogadtam, de anyósom közbeszólt, hogy "ez azért túlzás lenne", s ott helyben próbálta visszacsináltatni a férjével az egészet, mert szerinte nem illő, hogy egy vő az apósát tegezze. Apósom kínosan feszengett, nem akarta visszavonni a kimondott szót, de az anyósomat sem merte határozottan leállítani (pedig azt kellett volna). Most hogy köszönjek a legközelebb apósomnak? Be merjem vállalni a tegeződést, akár az anyósom haragját kiváltva? (29 éves ffi)2009. márc. 16. 03:48
1/19 anonim válasza:
Persze hogy tegezodhetsz, az lenne az illetlenseg, ha nem fogadnad el, hogy megengedte hogy tegezd.
A mamahoz legyel kedves, vigyel neki egy szal viragot:)))
Jo hangosan tegezd le a papat, es mindig tegezd is, a mama fule meg majd megszokja (vagy nem). Ra se rants (a mamara) foleg ha jo fej az oreg!
2/19 anonim válasza:
Talán kérdezd meg a papucs apósodat, hogy most mi legyen. Amúgy nem értem miért érdekel, én az ilyen degeneráltaknak, "szia kisfiammal" köszönnék. Már ha köszönnék egy ennyire elvtelen szánalmas embernek és a nevetséges feleségének egyáltalán.
3/19 anonim válasza:
Szia!
A férjemmel 3 évi együttélés után összeházasodtunk,és anyósék felajánlották,hogy tegeződjünk.Erre jöttek fel hozzák,és jönnek be az ajtón,én meg sziasztok:erre ezt mondták:nem hallottam,hogy köszöntél volna.Annyira megaláztak többet soha nem tegezem le őket.Bár nem is kedveljük egymást.Csak rosszul esett mért kell ezt velem csinálni.
4/19 anonim válasza:
anyósod egy buta paraszt, hogy hozhat téged az apóst és saját magát ilyen kellemetlen helyzetbe? miért lenne túlzás, hogy tegezed apósodat? és mi az, hogy nem illő. szerintem meg pont, hogy após és vő közötti tegeződés valamiféle szimpátiát feltételez, nemhogy örülne anyós ennek. nyugodtan tegezd le legközelebb. szép lenne, ha azért haragudna meg rád, mert apósoddal letegeződtél, anyós meg megtiltotta neked hogy tegezd.
5/19 anonim válasza:
Miért volna túlzás? A tiszteletet mindehogy meg lehet adni, akár tegezve akár magázva. Anyósod nem túl intelligens, ha képes volt ilyen helyzetbe hozni téged és a férjed. Szerintem nyugodtan tegezd, ha anyósod beszól, apósodnak kell a sarkára állnia, és helyretennie anyósodat. Ha mindenképpen aggályaid vannak, esetleg hívd fel apósodat telefonon, és kérdezd meg, hogy akkor most hogy szeretné.
7/19 anonim válasza:
Mi 8éve együtt élünk a párommal,és a családjából mindenkit tegezek kivéve az anyóst meg az apóst.Egyszer kijelentette az anyósom,hogy a párom volt barátnőjének megengedték a tegeződést és hát hálátlan volt a lány mert mégiscsak elhagyta a páromat,és akkor megfogadták hogy soha többet "egy"lánynak sem engedik meg a tegeződést.(ez kicsit megalázó volt nekem,tartotta volna inkább magába ezt az anyósom)Amikor meg terhes lettem "bepróbálkozott"hogy esetleg ha meglesz a gyerek akkor lehet róla szó,erre én gyorsan leállítottam mondván "ami eddig nem ment eztán sem fog, kár erőltetni"
8/19 anonim válasza:
micsoda marhaság, az én apukám az összes barátomat első találkozásnál letegezte, pedig általában 30 körül voltak
9/19 anonim válasza:
igen, és ezt a meccset apósnak meg anyósnak kell lejátszani, nem neked - beszéljék meg ők, hogy legyen, és akkor anyós nen rád fog haragudni ok nélkül
10/19 anonim válasza:
Na de nem bírom az ilyen embereket, mint az anyósod! Bocs! Ha engedtek neki, legközelebb mással jön elő. És aztán mindig, mindig annak KELL lennie, amit ő akar. Én javaslom, ne engedj neki, apósoddal tegeződtök, ő ajánlotta fel, őt nem zavarja, ez a kettőtök ügye, anyósodnak semmi, de semmi beleszólási joga nincs! Szerintem vállald fel a tegeződést, majd megbékél az anyós!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!