Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok egyezni az apósommal...

Nem tudok egyezni az apósommal, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy udvaron, külön háztartásba élünk a párom szüleivel. Anyósom is furcsa, nem alakult ki komolyabb kapcsolatom, de ő jár munkába, s elég keveset találkozunk-s a pár megjegyzését elviselem.

Apósom viszont itthon van, legtöbbször részeg, s elég erőszakos ember, a férjem dolgozik, én meg babázok. Tata mindenbe beleszól, a gyereket ne kapasd fel, ne ringasd, mar megint eteted, nem kell...sőt a zöldségeskertemet átrendezi....persze mindig mondom, hogy ne szóljon bele, de józanul mindent tagad.Már tanácstalan vagyok, kerlek segítsetek!

2009. nov. 15. 06:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj a férjeddel, beszéljen vele. Ideig óráig talán változik a helyzet. De nem valószínű, hogy hosszútávon fog javulni.

Ha végképp nem javul a helyzet, nem tudok mást javasolni, mint hogy költözzetek el. Tudom, vagy inkább gondolom, ha megtehetnétek, már elmentetek volna. De lehet, hogy ilyenkor mégis rá kell áldozni több pénzt, energiát és akár albérletbe menni. Nem egy példát tudnék mondani, hogy a szülők túl közelisége megmérgezte a házasságot is. S az apróbb konfrontációk is felőrlik a felek idegeit. Pláne, ha nagyobbak azok.

2009. nov. 15. 08:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Elvonokura aposodnak... Mindent megold.
2009. nov. 15. 08:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Ahogy írod:"Egy udvaron...... élünk a párom szüleivel."

Itt van a gond,amint lehet költözzetek el,sajnos ez csak rosszabb lesz.

2009. nov. 15. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!