Mi a véleményetek erről? Mindenben meg lehet egyezni, még ebben is?
Adott egy férj és feleség,9éve vannak együtt.A kapcsolatuk jó,nincs semmi probléma kivéve a sex illetve annak hiánya.
A nő többször a férfi nagyon ritkán akarja.A folyamatos feszűltség elkerülése miatt megegyeznek hogy hetente 1* mindenképp együtt vannak.Mindkét fél betarja az egyeséget,és működik a dolog.
A kérdésem a következő vajon ez a módszer bejönne másoknál is?Egyáltalán mit gondolsz egy ilyen megállapodásról?
Természetesen mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, vagy tudja, de számomra -FFI vagyok- annyira furák azok a FFI-ak, akik nem kívánják, vagy alig a szexet kortól függetlenül- kivéve persze ha beteg.
Ha stresszes, vagy kevés ingert kap, azon lehet segíteni- nálatok nem tudom mi a probléma, de én nem a megállapodáson agyalnék, hanem inkább azon, helyreálljon az a pasi és legyen újra FFI! :D
Ha meglesz a probléma igazi oka, akkor elindulhat a probléma megoldás...
A probéma oka megvam de ezen változtatni már nem lehet,a multat és az akkor történteket nem lehet visszacsinálni.
Évekig volt a sex inkább kényszer mint örömforras,és ez bennemaradt,idővel gondolom javul majd vagy nem,nemtudom.
Ha a probléma oka egy olyan esemény, mely pszichés, (gondolati) vagy érzelmi nyomokat hagyott hátra, azt is meg lehet szüntetni pszichológus, pszichiáter segítségével, csupán a ffi-nak kellene erre rászánnia magát, és nem bebeszélni magának, hogy ezen már nem lehet változtatni.
Persze ettől még működhet a kapcsolat, de a "megegyezés" után később jöhet egy újabb "megegyezés" stb.
Ha te ismered a probléma okát, először beszélj te egy szakemberrel, mielőtt a férjednél szóbahozod a szakemberhez való fordulás lehetőségét.
Mert most így, hogy kierőszakolta a nő hogy heti egyszer kötelezően legyen szex, ez már így aztán olyan baromi nagy örömforrás, és egyáltalán nem kényszer mi? :) ne már, hogy lehet ilyen ökörséget kérdezni...
A véleményem egész egyszerűen az, hogy vagy tényleg aszexuális, és akkor így kell őt elfogadni, vagy már azt a bizonyos nőt nem kívánja, ha a feje tetejére áll akkor se.
32/N
8:37 es.
Te egy ilyen helyzetben mit tennél?
Ugy veszem észre több párnak van ezzel gondja csak nem tudom ez másnál megoldás lehet-e ez vagy csak nálunk működik.A barátnőm is panaszkodik hogy náluk is gondok vannak de nem hoztam fel neki ezt a dolgot ami nálunk megy,nem tudom milyen fogadtatása lenne.
Számomra is fontos a sex,ezért is szerettem volna gyakrabban,de két válsztosom volt csak.Vagy keresek valakit magamnak aki ezt tudja nyujtani vagy megprobálom megbeszélni a férjemmel és ugy kialakitai ezt a dolgot hogy mindketőnknek jó legyen.
Mivel imádom a férjem és ezen kivül minden más szuper eszembe sincs megcsalni csak azért hogy többször legyek kielégitve,nekem az nem ér annyit,de nem is akartam azt hogy 28éves létemre 2honapig nélkülözni keljen a sexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!