Mi a véleményetek erről? Mindenben meg lehet egyezni, még ebben is?
Adott egy férj és feleség,9éve vannak együtt.A kapcsolatuk jó,nincs semmi probléma kivéve a sex illetve annak hiánya.
A nő többször a férfi nagyon ritkán akarja.A folyamatos feszűltség elkerülése miatt megegyeznek hogy hetente 1* mindenképp együtt vannak.Mindkét fél betarja az egyeséget,és működik a dolog.
A kérdésem a következő vajon ez a módszer bejönne másoknál is?Egyáltalán mit gondolsz egy ilyen megállapodásról?
Az az igazság, hogy én mélyen megalázónak tartanám, ha így, kényszerből szeretkezne velem a férjem.Milyen már az, hogy -gondolom -arra vár, minél előbb vége legyen.Na, az nekem nem hogy kielégülés nem volna, de olyan sértés, a nőiességemen olyan csorba, hogy nem lefeküdni, de még meztelenkedni sem tudnék előtte.Mert miért is nem kellesz neki?Volt egy férfi válaszoló, aki megírta, hogy bizony ott valami gáz van.Megundorodott tőled, vagy elhanyagolt vagy, nem adsz magadra?Mi a (nem)vágyának tárgya? Te tudod?Lehet rajta változtatni?
Másfél évtizede vagyunk házasok, de ha csak fehérneműben ellibbenek előtte,...hát, kettőt sem kell pislognom.
35/N
9:47.
Nem velem van baja,egyszerüen nem kivánja meg a sexet,nem velem sehogysem.Ha már az ágyban vagyunk nincs gond,sőt nagyon is jó mindketőnknek,csak addig nehéz vele eljutni ezért van ez a megállapodás.
Mi az oka annak, h régen kényszer volt? Babakérdés? Ha igen, ha nem, érdemes lenne felkeresni egy pszichológust a férjednek vagy párterapeutát kettőtöknek. Ffiként én is úgy gondolom, h nem normális az, h a párod nem kívánja, és bár sokan azt mondják, hogy a szexualitástól indulnak el a dolgok, én azt gondolom, hogy oda érkeznek meg. Ezalatt azt értem, hogy ha minden más rendben lenne, akkor a szexualitással sem lenne gond - ezért kellene szakember. Egyébként ettől ne ijedjetek meg, nem feltétlenül azt jelenti, hogy a férjed frigid, vagy véglegesen elhidegültetek egymástól, sőt a szavaidból az derül ki, h nagyon szeretitek egymást, v legalábbis te őt, de épp ezért kellene ezt mielőbb megoldani. Sok sikert!
33F
Utolsó vok, szívből megértelek, nálunk is hasonló a helyzet. Hosszú évek óta sikertelenül próbálkoztunk, feleségemet különösen is megviselte ez a helyzet, nekem pedig nagyon nehéz volt az, hogy feleségem a megfelelő időpontban minden sokszor minden érzelem nélkül akart együtt lenni velem, úgy, hogy egyetlen porcikája sem kívánta az együttlétet - pusztán a baba miatt. Azonban nagyon szeretem őt, és emiatt nem távolodtunk el egymástól, és én nem kívántam kevésbé sem őt, sem az igazi, örömteli együttléteket, de teljesen megértem a párod, és megértelek téged is, hogy te viszont többet szeretnél. Embert és szeretetet próbáló krízis ez, de épp ez az a helyzet, ahol megerősödhet a két ember egymás iránt érzett szeretete. Fontos, hogy a kényszerhelyzet ellenére is kreatívan éljétek meg ezt, és párodtól is nagyfokú bölcsességet kíván a történet. Nem tudok okosabbat mondani, minthogy: BESZÉLGESSETEK, BESZÉLGESSETEK, BESZÉLGESSETEK sokat, beszéljétek át a dolgot, és ha szeretitek egymást, akkor meg tudjátok oldani.
Sok boldogságot!!!
33F
Utolso,köszönöm.Igen,ezt igazábol azt tudja átérezni aki benne volt,van.Nálunk a férjemet viselte meg nagyon,mert ő nagyon odaado ilyen téren és rossz volt neki átélni ezeket a dolgokat,időpontra együtt lenni akár ugy is hogy nekem nem megy akár ugy hogy közben picit fáj is.
Nem mindenki egyforma,én tultettem magam ezeket a dolgokon de benne még benne van,bát mint emlitettem javul a helyzet.Ha fél évvel ezelőtt kértem volna az egyességet kapásból nemet mondott volna,mostmár kezd oldodni.
Minden áron azon vagyok hogy helyrehozzam,hogy jobblegyen,lassan de haladunk.
nektek mennyi idő után jött össze a baba?
Sajnálom:(tudom ez nem vigasz de nekünk spontán jött össze,a terminált együttlétek,orvosságok semmi nem segitett.4 év után jött össze teljesen spontán együttlétből,egy csoda.
nagyon szoritok igy nektek ismeretlenül is,feleségednek kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!