Mit tegyek apósommal? Én türelmes vagyok, de elfogytak az ötleteim?
Kényelem nagy úr. Megteheti, hisz van aki - jelen esetben te - kiny*lja a seggét. Ez egy ideig alapvető dolog, de évekig, akár az élete végéig úgysem lehetséges független attól, hogy kaptok tőle anyagi támogatást vagy nem.
Ha tehetné levegőt se venne, meg kérne arra is téged ... lásd higiénia. Ha ennyire nem törődik magával akkor pszichológiai gondjai lehetnek. Vagy nem tudja elfogadni, ami vele történt, vagy nem képes feldolgozni a történteket.
Köszi a választ. Egyébként én már mondogatom neki ezt régen, volt hogy mondtam, ott van, de próbálja meg nélküle. Volt rá egy hete. Meg sem próbálta.Ezt nem értem meg, ha nappal kijár, akkor éjjel miért is nem képes rá. Még próbálkozom, hátha..
Mondtam neki így hogy hagyjam magára akár egy napra is, teszem azt ha nyaralni megyünk pl. Gondoltam, hogy őt is levisszük, de sztem úgy sem jönne.
Sztem itt tudat alatt, lelke mélyén az élni-akarással, a személyes élet további értelmének megkérdőjelezésével vannak gondok, csak nem mondja ki. Amikről írtál, mindazok csak az előbbiek külső megnyilvánulási jelei.
Talán valami értelmes elfoglaltságot, olyan feladatot kellene neki adni, mely vissza-adja számára az értékesség érzését, a nélkülözhetetlenség érzését, vagy egyáltalán valami olyan célt, értelmet, mely okán majd felhagy ezekkkel a még "nemrégiben rögzült" szokásokkal.
Gondolkodj el ezen, mint szakképzett pszichológus. (mondja ezt neked egy "botcsinálta".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!