Anyukám azt hiszi, füvezek. Hogy bizonyítsam be, hogy ez nem igaz?
Drogteszt nélkül. 1-2x kipróbáltam, és szerintem még mindig kimutatható. Szóval ez felejtős :)
Annyira rákattant a témára, hogy minden egyes szava ehhez kapcsolódik... Sose féltett semmitől, erre most ez.. Sokszor én már inkább elviccelődöm, hogy pill megyek a wc-re és belövöm magam, de amúgy rosszul esik, hogy azt hiszi, minden nap szívok.
Már csak olaj a tűzre, hogy reggae zenét hallgatok a nap 24 órájában...
16/L
Cica, abból, amit leírtál, az jön le, h füves vagy. Most 2 hetente füvezel, de ahogyan én látom, nem akarsz lemondani róla, folytatnád ellazulásként 2 hetente 1x. Utána hetente 1x, utána hetente többször. Érted a problémát, egyre több kell, mindig találsz rá okot, kialakul a tolerancia, és egyre több kell.
Na, vagy nem pattogsz, és beismered, h füves vagy, vagy havi 1 drogtesztet bevállalsz, ami negatívnak kell, h legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!