Anyukám azt hiszi, hogy drogozok. Néha vicces, de legtöbbször nagyon idegesítő! Hogy bizonyítsam az igazamat?
Eleinte zavart, aztán már kezdett vicces lenni. Pl elmegyek wc-re, és olyat mond, hogy "na most mész betépni?"
Meg sütöttem a múlt héten sütit és megkérdezte, hogy "sütöttem-e bele füvet"...
Elég irritáló, mert ő ezeket komolyan gondolja és már rengeteget veszekedett velem emiatt! Én meg hogy bizonyítsam az igazamat?
Amúgy csak azért hiszi ezt, mert imádom Copy Con-t, na meg a reggae-t, és ezek szerinte "füves zenék"... -.-'
16/L
Az komoly :O
Olyan szintű, minthogy az egyik ismerősömet elviszi az anyja nőgyógyászhoz, mert szerinte a kicsilánya szexel. :D A lányt annyira bután nevelték, hogy azt sem tudja, mire való a nemi szerve!!
Én még életemben nem téptem be, nem is nagyon akarok..
Ma a zene is ellazít, sokkal másabban látom tőle a világot.. :)
Elmehettem tavaly Copy Con koncertre, mert nem tudta, hogy milyen zene.
Amióta megtalálta a gépemen és belehallgatott, azóta jön ezzel a hülyeségével
Pedig nem mindig figyel rám, legalábbis oda mehetek és azzal, akivel csak akarok. Tudja, hogy vigyázok magamra...
De ezen nem tud túl lépni :P
Természetes hogy aggódik, inkább örülj neki, hogy figyel rád.
Mikor én 17 éves voltam, mondtam anyukámnak, hogy kimegyek a szigetre, és fürdés után elkapta a karomat, és megnézte, hogy nem szúrtam-e meg magam. Kicsit sokat néz tv-t. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!