Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám azt hiszi, hogy...

Anyukám azt hiszi, hogy drogozok. Néha vicces, de legtöbbször nagyon idegesítő! Hogy bizonyítsam az igazamat?

Figyelt kérdés

Eleinte zavart, aztán már kezdett vicces lenni. Pl elmegyek wc-re, és olyat mond, hogy "na most mész betépni?"

Meg sütöttem a múlt héten sütit és megkérdezte, hogy "sütöttem-e bele füvet"...

Elég irritáló, mert ő ezeket komolyan gondolja és már rengeteget veszekedett velem emiatt! Én meg hogy bizonyítsam az igazamat?

Amúgy csak azért hiszi ezt, mert imádom Copy Con-t, na meg a reggae-t, és ezek szerinte "füves zenék"... -.-'

16/L

2011. jún. 27. 21:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Legalább tudnának valamit a drogokról.. Eleve aki nem akar lebukni, az nem a karját szúrja, hanem a combját :P
2011. jún. 27. 21:44
 12/22 anonim ***** válasza:
81%

Nézz mélyen a szemébe, és mondd neki: Anya a Te életedre esküszöm, hogy nem drogozok, hidd el kérlek.

Az én anyámnál be szokott jönni ez a duma ha képzelődik, nem akar hinni nekem, és tényleg unom már hogy nem hisz nekem.

Próbáld ki hátha...

Jaja és nyugodtan mutasd meg neki akár ezt a kérdésedet, hogy már ezt is kínodba tetted itt fel. Ez is hihetővé tesz. Szerintem.

Üdv.

2011. jún. 27. 21:45
 13/22 A kérdező kommentje:

Amúgy köszi a néhány ötletet :)

Először szerintem a tesztet fogom bevetni :P

2011. jún. 27. 21:46
 14/22 anonim ***** válasza:
Csak úgy megkérdezem, szerinted miért féltik a szülők ezektől a dolgoktól a gyerekeiket? Az érdekelne, hogy a hosszú távú hatásaival is tisztában vannak a fiatalok ezeknek a dolgoknak? Ne érts félre, nem kóstolgatni akarlak, csak érdekelne a dolog. (én írtam a tesztet)
2011. jún. 27. 21:51
 15/22 A kérdező kommentje:

Mégis milyen dolgoknak?

A zenének? Mert a kérdésemben ez szerepel.. :)

2011. jún. 27. 21:52
 16/22 anonim ***** válasza:
Jesszus, most látom, kb. százszor ismételtem a dolog szót. Bocsi. Én nem a zenére gondoltam. :)
2011. jún. 27. 21:58
 17/22 A kérdező kommentje:
Hanem mire? Bocsi, csak fáradt vagyok már.. :)
2011. jún. 27. 22:00
 18/22 anonim ***** válasza:
91%
Akkor csak gyorsan annyit, hogy próbáld megérteni anyudat, azért zrikál ennyit, mert szeret és félt téged. Csak szegény nem jól adja tudtodra. A zenédet én is imádom, anyunak meg mondd meg, tényleg nyugodtan vegyen tesztet, aztán, amikor csak akarja, akkor pisilsz egyet. Mindketten jól jártok, te mehetsz jó kis koncertekre, (tényleg jó ez a zene), anyu meg nem őrül bele az aggódásba. Jó éjt, ha mész aludni.
2011. jún. 27. 22:05
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
"Igen, éppen találtam egy-egy zacskó füvet a vécében is, a konyhában is."
2011. jún. 27. 22:06
 20/22 A kérdező kommentje:

Jó éjt neked is, és köszi a választ :)

Fogok venni ilyen tesztet..

2011. jún. 27. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!