Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám azt hiszi, hogy...

Anyukám azt hiszi, hogy drogozok. Néha vicces, de legtöbbször nagyon idegesítő! Hogy bizonyítsam az igazamat?

Figyelt kérdés

Eleinte zavart, aztán már kezdett vicces lenni. Pl elmegyek wc-re, és olyat mond, hogy "na most mész betépni?"

Meg sütöttem a múlt héten sütit és megkérdezte, hogy "sütöttem-e bele füvet"...

Elég irritáló, mert ő ezeket komolyan gondolja és már rengeteget veszekedett velem emiatt! Én meg hogy bizonyítsam az igazamat?

Amúgy csak azért hiszi ezt, mert imádom Copy Con-t, na meg a reggae-t, és ezek szerinte "füves zenék"... -.-'

16/L

2011. jún. 27. 21:28
1 2 3
 21/22 Anyomika válasza:
58%
Az én anyám azzal jön hogy cigizek és képes órákig beszélni hozzám arról hogy milyen káros a cigi qrvára kivagyok már tőle... Szerintem mond meg anyádnak hogy nem drogozol és ha nem tud bízni benned akkor te se fogsz benne (nekem bejöt)
2011. júl. 6. 00:30
 22/22 anonim ***** válasza:
47%
Ha meg ezt hiszi akkor szívjál előtte füvet. Már úgy is tök midnegy:D
2011. dec. 3. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!