Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám azt hiszi, füvezek....

Anyukám azt hiszi, füvezek. Hogy bizonyítsam be, hogy ez nem igaz?

Figyelt kérdés

Drogteszt nélkül. 1-2x kipróbáltam, és szerintem még mindig kimutatható. Szóval ez felejtős :)

Annyira rákattant a témára, hogy minden egyes szava ehhez kapcsolódik... Sose féltett semmitől, erre most ez.. Sokszor én már inkább elviccelődöm, hogy pill megyek a wc-re és belövöm magam, de amúgy rosszul esik, hogy azt hiszi, minden nap szívok.

Már csak olaj a tűzre, hogy reggae zenét hallgatok a nap 24 órájában...

16/L

2011. máj. 23. 16:14
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Leírtad, hogy egyzer kétszer kipróbáltad. Szerintem egyszer szokás dolgokat kiprobálni, ha már másodjára meg tizedjére csinálod, akkor az már szokás.Igaza van Anyukádnak, nem értem a kérdésedet.
2011. máj. 23. 16:31
 12/34 A kérdező kommentje:

Sosem nyúlnék komolyabb cuccokhoz!

Különben itthon, egyedül szoktam, bulizni még életemben nem voltam. Sokkal rosszabb lenne, ha innék.

Légyszíves ne olyanok írjanak, akik annyira elvakultak, hogy szerintük a fű a kapu a keményebb drogokhoz.. Köszi!

2011. máj. 23. 16:33
 13/34 A kérdező kommentje:

Egyszer nyáron kint voltunk a Margit-szigeten a barátommal és megtámadott minket 4-5 részeg pasi.

Ha füvesek lettek volna, leültek volna dumálni és röhögcsélni..

2011. máj. 23. 16:34
 14/34 anonim ***** válasza:
A drog jó, füvezz, de szerintem naponta. Az agynak is hasznos, építi az agysejteket, jól jön majd az érettségihez. Hajrá!
2011. máj. 23. 16:34
 15/34 A kérdező kommentje:
Vicces, de sokkal jobban emlékszem mindenre, mivel előjönnek olyan dolgok is olyankor, amiket már rég elfelejtettem..
2011. máj. 23. 16:35
 16/34 A kérdező kommentje:
Amúgy 5-ös tanuló vagyok, tipikus olyan jókislány.. :)
2011. máj. 23. 16:36
 17/34 anonim ***** válasza:

:) én is ezt mondtam, hogy sosem nyúlnék komolyabbhoz...

De végülis a Te életed, csak így akkor mit akarsz bizonyítani anyudnak? én sem értem..

2011. máj. 23. 16:36
 18/34 A kérdező kommentje:
Szerinte én naponta füvezek, főleg suli előtt..
2011. máj. 23. 16:37
 19/34 A kérdező kommentje:
Arról még én nem tehetek, hogy gyenge ember vagy. :)
2011. máj. 23. 16:38
 20/34 anonim ***** válasza:
Mellesleg nem elvakult vagyok..hanem tapasztaltam.. és körülöttem rengetegen így jártak.. De bocsi, hogy próbáltam segíteni hogy ne csináld:)
2011. máj. 23. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!