Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám azt hiszi, füvezek....

Anyukám azt hiszi, füvezek. Hogy bizonyítsam be, hogy ez nem igaz?

Figyelt kérdés

Drogteszt nélkül. 1-2x kipróbáltam, és szerintem még mindig kimutatható. Szóval ez felejtős :)

Annyira rákattant a témára, hogy minden egyes szava ehhez kapcsolódik... Sose féltett semmitől, erre most ez.. Sokszor én már inkább elviccelődöm, hogy pill megyek a wc-re és belövöm magam, de amúgy rosszul esik, hogy azt hiszi, minden nap szívok.

Már csak olaj a tűzre, hogy reggae zenét hallgatok a nap 24 órájában...

16/L

2011. máj. 23. 16:14
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
88%
A valaszolo minden gatsag nelkul leirta a tapasztalatat. Te hivod gyengenek, Te kis majom? Majd meglatjuk milyen gyenge leszel, mikor a Margit Szigeten hempergesz egy tuvel a karodban.
2011. máj. 23. 16:41
 22/34 anonim ***** válasza:
90%
A gyengeség nem itt kezdődik..felteszel egy kérdést, hogy hogy bizonyítsd hogy nem füvezel, közbe leírod h csinálod mert jó? nem értem azért, mert hibáztam és leírtam neked, ettől mért lennék gyenge..Te nem vagy gyenge, hogy a füvezést használod feszültséglevezetőnek?..ebbe gondolj bele..
2011. máj. 23. 16:41
 23/34 A kérdező kommentje:

:))

Sok állat van ám itt :D

intelligencia-hiányos emberkék vagytok

Csak kíváncsi voltam, mennyire vagytok szűk látókörűek, begyepesedett.

framoz, téged mindneki utál te selejt ! :D

2011. máj. 23. 16:42
 24/34 A kérdező kommentje:
a 83%-os meg egy kamus. minden kérdésnél van valami történeted.. aha.. :DDD
2011. máj. 23. 16:43
 25/34 anonim ***** válasza:
mutass egyet, aminél kitalált történetem van :) mellesleg nem hiszem, hogy én lennék az egyetlen 83% os... nemtudom mit vársz az élettől..valaki segít, hogy ne csináld és erre én vagyok a begyepesedett..De tudod mit..csináld.. :)
2011. máj. 23. 16:45
 26/34 anonim ***** válasza:
Kicsikem, meg nagyon sokat kell tanulnod, elned, hogy a fele annyit tudjal mint en. Sok szerencset, soha nem fogsz jutni az eletben a Margit Szigeten kivul.
2011. máj. 23. 16:47
 27/34 anonim ***** válasza:
85%

Azért arc kell ahhoz, hogy olyasvalakivel bunkózz, aki segíteni akar. Ha csak annyi lenne, hogy drogozol, és megdöglesz, akkor egyáltalán nem érdekelne, senkinek sem fog hiányozni egy drogos senki. De pont az a baj, hogy ezek a szánalomra nem méltó emberek bedrogozva ülnek a volán mögé, és ölnek meg ártatlanokat, miközben azt prédikálják, hogy a fű milyen jó, és egyáltalán nem ártalmas.

Mindegyik váltig állítja, hogy ő sosem nyúlna keményebb droghoz, nem emelné a dózist, nem ülne bedrogozva a volán mögé.. De álljunk már meg: akinek drog kell ahhoz, hogy jól érezze magát, annak hogyan lehetne hinni bármiben is?

Üti egymást a két mondat: "nem vagyok akaratgyenge", "2 hetente szívok".

2011. máj. 23. 16:47
 28/34 anonim ***** válasza:

de mi a kérdés? anyád nem csak hiszi hogy füvezel, hiszen füvezel :D

a második az már nem kipróbálás. kipróbálás azt jelentené hogy még sohasem tetted azelőtt.

mondd meg neki, hogy kipróbáltad, és ennyi volt. azt hiszed nem lehet látni valakin, hogy füvezett? hát simán.

anyád 40-45év körül lehet, simán züllhetett ő is a 80-as években.

2011. máj. 23. 18:04
 29/34 anonim ***** válasza:
18%

előző vagyok, amúgy meg mondd meg neki, hogy az ártatlanság vélelme miatt nem neked kell bizonyítanod, hogy ártatlan vagy, hanem neki, hogy bűnös vagy:))

ártatlanságot nem lehet bizonyítani. csak bűnösséget. ez a jog alapja

28N

2011. máj. 23. 18:06
 30/34 anonim válasza:
81%
13 évesen elkezdtem alkalmanként szívni. Pár hét múlva már naponta, majd naponta többször, de "soha nem nyúlok keményebbekhez". 15,5 éves koromra heroinista voltam, és csak a mázlin múlt, hogy nem vittek ki prostinak Szlovákiába. Pedig halál csendes, depressziós jókislánynak indultam. De csinálj amit akarsz, a te életed...
2011. máj. 23. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!