Anyukám azt hiszi, füvezek. Hogy bizonyítsam be, hogy ez nem igaz?
Drogteszt nélkül. 1-2x kipróbáltam, és szerintem még mindig kimutatható. Szóval ez felejtős :)
Annyira rákattant a témára, hogy minden egyes szava ehhez kapcsolódik... Sose féltett semmitől, erre most ez.. Sokszor én már inkább elviccelődöm, hogy pill megyek a wc-re és belövöm magam, de amúgy rosszul esik, hogy azt hiszi, minden nap szívok.
Már csak olaj a tűzre, hogy reggae zenét hallgatok a nap 24 órájában...
16/L
:))
Sok állat van ám itt :D
intelligencia-hiányos emberkék vagytok
Csak kíváncsi voltam, mennyire vagytok szűk látókörűek, begyepesedett.
framoz, téged mindneki utál te selejt ! :D
Azért arc kell ahhoz, hogy olyasvalakivel bunkózz, aki segíteni akar. Ha csak annyi lenne, hogy drogozol, és megdöglesz, akkor egyáltalán nem érdekelne, senkinek sem fog hiányozni egy drogos senki. De pont az a baj, hogy ezek a szánalomra nem méltó emberek bedrogozva ülnek a volán mögé, és ölnek meg ártatlanokat, miközben azt prédikálják, hogy a fű milyen jó, és egyáltalán nem ártalmas.
Mindegyik váltig állítja, hogy ő sosem nyúlna keményebb droghoz, nem emelné a dózist, nem ülne bedrogozva a volán mögé.. De álljunk már meg: akinek drog kell ahhoz, hogy jól érezze magát, annak hogyan lehetne hinni bármiben is?
Üti egymást a két mondat: "nem vagyok akaratgyenge", "2 hetente szívok".
de mi a kérdés? anyád nem csak hiszi hogy füvezel, hiszen füvezel :D
a második az már nem kipróbálás. kipróbálás azt jelentené hogy még sohasem tetted azelőtt.
mondd meg neki, hogy kipróbáltad, és ennyi volt. azt hiszed nem lehet látni valakin, hogy füvezett? hát simán.
anyád 40-45év körül lehet, simán züllhetett ő is a 80-as években.
előző vagyok, amúgy meg mondd meg neki, hogy az ártatlanság vélelme miatt nem neked kell bizonyítanod, hogy ártatlan vagy, hanem neki, hogy bűnös vagy:))
ártatlanságot nem lehet bizonyítani. csak bűnösséget. ez a jog alapja
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!