Mi mindenre képes egy nő, hogy megtartsa a párját?
Kedves Kérdező! A 10.51-es válaszolónak írtam ezt,amít leírt az a Bibliában van bent.Én róm.kat.vagyok,nálunk nem fogadják el a válást.Tehát számomra morbid,hogy irnak egy idézetet belőle,bizonyítékképen,hogy "odébb lehet állni".Ezzel nem akartam senkit megsérteni,ez az én nézőpontom,
Egyébként 7 év,elötte nagyon rövid "puhatolózásaim"voltak (én "szingliként" is jól éreztem magam lekötött a munkám,a barátok,család)olyan tipikus kékharisnya voltam :-)
most már értem miért irta a morbitot!kár hogy ezt elöbb nem irta,mert akkor jobban megértettük volna.
Én nem sértődtem meg ezen!!!:)
Szia!
Az ésszerűség határán belül bármire képes lennék. Gyűlölöm a bornak még az illatát is (számomra szaga, de nem akarok senkit megbántani), de ha úgy látom, hogy szüksége van rá, akkor behűtök neki egy palackkal.
Szerencsére én megtaláltam a megfelelő páromat, hiszen ő is így gondolkodik, ő is mindent megtesz a kapcsolatunk érdekében.
Egyszerre vagyok dadus, szakácsnő, házvezetőnő, szerető feleség, örömlány és barát. Akinek eszébe jutott erről a vicc, mindegyik beosztásom a megfelelő helyen van :)
Viszont, ha olyan dolgot kérne, ami ellenkezik a világnézetemmel, felfogásommal, akkor kerek-perec megmondanám neki, hogy azt nem. Pl. ha azt mondaná, hogy holnaptól nyitott kapcsolatban akar élni, akkor inkább ajtót mutatnék neki, bármennyire is szeretem.
Szóval én nem akarnám megtartani mindenáron.
Ugyanez vonatkozik arra is, ha ő el akarna hagyni: leülnék vele megbeszélni, hogy mit rontottunk el (hiszem, hogy egy kapcsolat nem egy emberen múlik), ha úgy érezném, hogy menthető, akkor próbálnám marasztalni, de ha nagyon menni akar, akkor elengedném.
Belehalnék, de hagynám elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!