Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi mindenre képes egy nő,...

Mi mindenre képes egy nő, hogy megtartsa a párját?

Figyelt kérdés
Általánosságban teszem fel a kérdést!
2009. márc. 15. 09:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
mindenre kepes ha nagyon szereti
2009. márc. 15. 10:17
 2/15 anonim ***** válasza:
60%
Bármire, ha azt hiszi, hogy nagyon szereti, de ezek többsége csak önzés, nem igazi szeretet. Aki szereti, az hagyja szárnyalni, és hagyja élni. A szeretet az nem a birtoklásról szól.
2009. márc. 15. 10:35
 3/15 anonim ***** válasza:
55%

Pontozzatok csak le, attól még igazam van, majd belátjátok egyszer ti is. Bárki bármire képes, hogy megtartsa a párját, a szó legszorosabb értelmében, de az nem szeretet.

A szeretet türelmes, a szeretet jóságos,

A szeretet nem féltékeny,

Nem kérkedik, nem gőgösködik,

Nem tapintatlan, nem keresi a magáét,

Haragra nem gerjed, a rosszat föl nem rója,

Nem örül a gonoszságnak,

De együtt örül az igazsággal.

Mindent eltűr, mindent elhisz,

Mindent remél, mindent elvisel.

A szeretet soha el nem múlik.

2009. márc. 15. 10:51
 4/15 A kérdező kommentje:

Nos!Kedves utolsó válaszoló!Én a kérdésemet arra értettem,hogy ha már együtt vagytok.akkor mi mindent tennél meg hogy megtartsd a párodat?

Hiszen össze jönni,akár röpke percek alatt lehet,de vannak akik több évig,vagy hónapig vannak együtt,és valamit tenni kell hogy ne legyen unalmas,ellaposodott egy idő után!Mindenki probál egy kis változatosságot vinni a kapcsolatba!Nem?Kiváncsi voltam hogy a nők mivel kedveskednek szivesen a párjuknak,hogy megtartsák őket!Ez szerintem nem birtoklási vágy!!Ez butaság!!

Nem gondolod,hogy ha mondjuk unalmassá vállik a kapcsolat,és nem tesz egyik fél sem semmit,akkor emiatt is szakitás lehet?Sok ilyet hallottam!

Összejönni könnyű,de megtartani akár egy életre nehezebb!!Szerintetek is igy van?

2009. márc. 15. 11:04
 5/15 anonim ***** válasza:
87%

Konkrétabban kellett volna megfogalmaznod a kérdésedet!

Nos, ha arra gondolsz, hogy bevennék-e egy harmadikat, hát abba biztos, hogy nem mennék bele.

Sok kapcsolat azon bukik meg, hogy teljesen más felé megy az utuk.

2009. márc. 15. 11:10
 6/15 A kérdező kommentje:

Általánosságban tettem fel a kérdést!Nem egy harmadikra gondoltam!

De azért vannak olyanok is,akik ezt is meg teszik!Én akármire gondoltam!Például egy meglepi romantikus vacsira,vagy egy meglepi hétvégi kettesben töltött napok,vagy akár egy nő picit változtathat magán is a kedveséért,egy uj frizura,vagy egy sexi fehérnemű,vagy egy neki szánt sztriptíz,vagy akármi amivel változást tud be vinni egy kapcsolatba!Nem csak szexuális téren!!

Ezt bármire értem!!Akármire!!

2009. márc. 15. 11:23
 7/15 anonim ***** válasza:
84%

Már túl vagyok azon a koron ,hogy mindenáron(igaz viszonylag anyagi stabilitásban élek,van saját házam,munkahelyem stb..,tehát nem függök anyagilag),ha menni akarna ,menjen,akkor nem érdemel meg engem!

Persze más a helyzete annak a nőnek,aki a gyerekeivel nem tudna max. albérletbe menni,itt egyértelműen a gyerekek miatt csinálja.

Az viszont,amit sok nő megcsinál...undorító!Soha nem felejtem el,amikor a szomszéd nőnek a pasija úgy döntött,hogy visszamegy a családjához,a nő meg ráfeküdt a kocsi elejére és kiabált,hogy ne hagyj itt ....-ám.A fél utca drukkolt,hogy nyomja a gázt!Azt hiszem a női nem szégyene volt akkor(meg elötte,meg utánna(ja, gyerekük az nem volt)

2009. márc. 15. 14:06
 8/15 anonim ***** válasza:
76%

Nézd kedvesem,Te Pál levelét idézed,a Szeretet himnuszát!Tudod mi van még abban a Könyvben?:amíg halál el nem választ!

Kicsit morbid,hogy ezzel szeretnéd létjogosulttá tenni a hűtlen férfiakat,nőket!

2009. márc. 15. 14:09
 9/15 A kérdező kommentje:

Nem tartom ezt a kérdést norbitnak!Egy meglévő kapcsolatról beszélek!!

Utolsó válaszoló!Szabad érdeklődnöm hogy eddig hány év volt a leghosszabb kapcsolatod?Akkor válaszolj ha te is szeretnéd?

Szerintem,sok párkapcsolat,házzasság azért is megy tönkre,mert már az egymással törödést nagyon elfelejtik.

Ha néha-néha egy kis változást hoznának a házasságba,akkor nem vállna unalmassá!

Nem,keresnének másik érdekesebb partnert,aki ujat tud mutatni.

Ebben szerinted nincs igazam?

2009. márc. 15. 14:29
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Számomra nem értelmezhető így kérdés. Azt gondolom, az nem túl jó, ha csak az egyik fél részéről jönnek jelzések a kapcsolat megtartására, színesítésére. Olvastam egy könyvet Gary Chapman-től: Egymásra hangolva.

Én tankönyvnek vezetném be az iskolákban. Közérthető nyelven magyarázza el, hol van a hiba, amikor úgy érezzük, mi mindent megtettünk azért, hogy a másik kedvében járjunk, mégsem stimmel valami.

A lényeg, hogy a másiknak nem azt kell nyújtani, ha ki akarjuk fejezni felé a szeretetünket, amire mi vágyunk, hanem azt, amire ő vágyik. Ha egy férfinak az a leghőbb vágya, hogy a felesége csinos, ápolt, kívánatos legyen, akkor hiába főzi meg a feleség a kedvenc ételt a párjának lomposan, nem fog eredményt elérni. Ha a feleség kedveskedésre, figyelemre, romantikus együtt töltött órákra vágyik, akkor nem fog egy gyorsan odavetett ajándéknak örülni. Valahogy így működik ez, oda-vissza figyelnünk kell egymásra és kiismerni a másik vágyait, igényeit, szokásait.

25 év együttélés után mondom ezt...

2009. márc. 15. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!