Miért lehet mindenre az a válasz, hogy: "mert ő pasiból van"?
Az utóbbi időben nagyon sok olyan választ olvastam, ahol mindent azzal magyaráznak, hogy a pasi ilyen vagy olyan, ezt vagy azt szereti vagy nem szereti, és feleljünk meg inkább a tipikus igényeiknek, minthogy fesztivál legyen otthon.
Nem vagyok a nő egyenjogúság élő szobra, de komolyan érdekel, hogy miért lehet mindent arra fogni, hogy "de hiszen ő pasi".
Például a férfiak általában nem szeretik, ha egy nő sír, ilyenkor vigasztalás helyett elvonulnak gépezni tv-zni..stb. A férfiak nem szeretik, ha szembesítik a gyengeségeivel, erre figyeljünk oda. A férfi nem szereti, ha emlékeztetjük arra, ha valamit nem/ vagy rosszul csinált meg, mert akkor az önbizalmába tiprunk. A férfiak nem szeretik a komolyabb lelkizéseket, mert fárasztja őket.
Ez csak néhány példa volt. De ezekre a problémákra általában mindig az a megoldás, hogy úgy kell bánni egy férfival, mint egy hímestojással, illetve mindig figyelnünk kell ezekre a tipikus "pasis" jellemvonásokra, ha nem akarunk veszekedést.
Nekem a kérdésem az, hogy fordítva miért nincsen így? Miért ne sírhatnék, ha az nekem jól esik, és miért nem a férfiak gondolják úgy, hogy a nők sírnak, engem bár idegesít, de neki biztosan jól esne, ha megvigasztalnám. Szóval miért gyakoribb, hogy a nő figyel szinte már kínosan arra, hogy a férfi mit hogy szeret, mi idegesíti és mit talál unalmasnak?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Azért mert ez még mindig egy hímsoviniszta társadalom és még mindenki a pasik seggét nyalja, hogy nekik jó legyen, te meg egy alantas alacsonyrendű nő vagy, akinek mindenki tojik a véleményére, érzéseire...
Igazából minden nőnek tojnia kellene erre a "hogyan feleljünk meg a férfiaknak", mert nem kell mindenáron mindenkinek megfelelni, ha neked az nem jó.
A pasik is csak ímmel-ámmal figyelnek a nőkre, mi is megtudjuk találni a megfelelő középutat.
15:48
Én is nő vagyok, ezért tudom. Mindenki eljegyzést akar, meg házasodni, ha valakinek nincs pasija, az szánalomra méltó, és muszáj kapcsolatban élniük, és a kapcsolat minden egyes percét összebújva, egymást bámulva tölteni.
Ha ez rád nem igaz, én csak örülök, de nekem sajnos csak ilyen barátaim és ismerőseim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!