Az az anyuka, aki örökbe adta a 3. babáját és megbánta, melyik műsorban volt?
Láttam a bemutatót, de nem emlékszem, hogy melyik adón és mikor vetítették.
Meg lehet nézni valahol azt az adást?
Köszi, megtaláltam az RTL Moston és megnéztem.
Ismerek olyan "gyerekeket", akiket örökbe fogadtak, és érdekelt a másik oldal is.
Na én most megnéztem a riportot az rtl most-on...
Lehet, hogy egyedül maradok a véleményemmel, de azért leírom:
Ez a nő hisztis, és idegbeteg. Bement a tévébe rinyálni egy kis pénzért... A másik két gyerekét is nagyon sajnálom. A férjének a legjobb ötlete volt, hogy öngyilkos lesz, és akkor a gyerekek kapják az árvaságit...? Utána meg otthagyja az egész családot.
Szerencséje van annak a picinek, hogy másik családba került.
Szerintem Ti nem tudjátok miről beszéltek.
Először is az, aki azt mondja, hogy ahol elfér kettő ott elfér egy harmadik is, annak nincs gyereke. Ugyanis nincs munkája, a gyes pedig az éhenhaláshoz is kevés, nemhogy 3 gyerekhez. Utána sem lesz munkája, mert a kutyának nem kellesz dolgozni, ha a kölkeid betegek lesznek. Én Gyed-ről lettem kirúgva és mióta megszületett a második gyerekem, nem találok munkát. Ennek már 4 éve. A sógornőm örökbe adta a gyermekét, mert 19 évesen teherbe esett és a fiú otthagyta. Az a nő a mai napig egy roncs!! Megtartotta a levágott körmeit a babának, a köldök csonkot, kilopta a kórházból a holmikat, amikhez a baba csak hozzáért, és eszeveszetten gyűjti a pénzt, hogy legalább 18 éves gyermekének segíteni tudjon. Párkapcsolatot nem mer létesíteni, mert fél, ha kiderül eldobják, de a terhességtől még jobban fél. Ha most nekem jönne a harmadik, nekem is gondolkoznom kéne ezen az opción. Ne törjetek pálcát egy örökbe adó felett, mert én látom, milyen következményei lettek és ez gyógyíthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!