Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az az anyuka, aki örökbe adta...

Az az anyuka, aki örökbe adta a 3. babáját és megbánta, melyik műsorban volt?

Figyelt kérdés

Láttam a bemutatót, de nem emlékszem, hogy melyik adón és mikor vetítették.

Meg lehet nézni valahol azt az adást?

2011. máj. 22. 07:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%
Ha az abortusz nem gyilkosság akkor mégis minek neveznéd? Léleksimogatásnak?
2011. máj. 22. 10:15
 12/16 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó! Telesen egyetértek. Az a kedves kommentáló, meg egy szívtelen dög, aki az állította, hogy nem gyilkosság. Egy kisgyerek nem tehet arról, hogy nem voltál képes kotont húzni a pasid fszára. Könnyű végezni egy magatehetetlen élőlénnyel ugye?
2011. máj. 22. 11:44
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszi, megtaláltam az RTL Moston és megnéztem.

Ismerek olyan "gyerekeket", akiket örökbe fogadtak, és érdekelt a másik oldal is.

2011. máj. 22. 12:17
 14/16 anonim ***** válasza:
54%

Na én most megnéztem a riportot az rtl most-on...

Lehet, hogy egyedül maradok a véleményemmel, de azért leírom:

Ez a nő hisztis, és idegbeteg. Bement a tévébe rinyálni egy kis pénzért... A másik két gyerekét is nagyon sajnálom. A férjének a legjobb ötlete volt, hogy öngyilkos lesz, és akkor a gyerekek kapják az árvaságit...? Utána meg otthagyja az egész családot.

Szerencséje van annak a picinek, hogy másik családba került.

2011. máj. 22. 16:42
 15/16 anonim ***** válasza:
54%
Nekem az a véleményem,hogy ahol 2 elfér,ott a 3. is elfért volna.Én úgy tudom abortuszt 3 hónapig végeznek,addig nem tűnt fel neki?
2011. máj. 27. 17:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Ti nem tudjátok miről beszéltek.

Először is az, aki azt mondja, hogy ahol elfér kettő ott elfér egy harmadik is, annak nincs gyereke. Ugyanis nincs munkája, a gyes pedig az éhenhaláshoz is kevés, nemhogy 3 gyerekhez. Utána sem lesz munkája, mert a kutyának nem kellesz dolgozni, ha a kölkeid betegek lesznek. Én Gyed-ről lettem kirúgva és mióta megszületett a második gyerekem, nem találok munkát. Ennek már 4 éve. A sógornőm örökbe adta a gyermekét, mert 19 évesen teherbe esett és a fiú otthagyta. Az a nő a mai napig egy roncs!! Megtartotta a levágott körmeit a babának, a köldök csonkot, kilopta a kórházból a holmikat, amikhez a baba csak hozzáért, és eszeveszetten gyűjti a pénzt, hogy legalább 18 éves gyermekének segíteni tudjon. Párkapcsolatot nem mer létesíteni, mert fél, ha kiderül eldobják, de a terhességtől még jobban fél. Ha most nekem jönne a harmadik, nekem is gondolkoznom kéne ezen az opción. Ne törjetek pálcát egy örökbe adó felett, mert én látom, milyen következményei lettek és ez gyógyíthatatlan.

2011. aug. 12. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!