Aki fiatalon vált szülővé, megbánta?
köszi az eddigi válaszokat:)
az kimaradt a kérdésből, de érdekel, hogy suli/egyetem befejezhető, vagy mindenképpen lemondással jár? ti hogyxan oldottátok ezt meg?:)
alaptörvény:
egyetlen egy szülőtől sem fogsz olyat hallani, hogy megbánta a korai szülést, mert tekintettel van a gyerekére.
20 évesen szültem, nem bántam meg :)
Mielőtt terhes lettem, más sem érdekelt, csak az, hogy meglegyen a pénzem arra, hogy elmenjek minden hétvégén az ország bármely városába koncertre. Dolgoztam, hogy tudjam finanszírozni a bulijaimat, de amúgy semmi perspektívám nem volt.
Amikor terhes lettem, befejeztem a sulit levelezőn, aztán elmentem egyetemre. Szerintem máskülönben nem mentem volna, pedig világ életemben érdekelt az, amit most tanulok, csak fontosabb volt az ide-oda csavargás.
Igaz, a fiam apjával nem maradtunk együtt, egy elhibázott gondolat volt már az is, hogy szóba álltam vele, de ez részletkérdés. A kisfiam viszont egy szuper kissrác, na meg idő közben férjhez is mentem, a férjem meg úgy tökéletes, ahogy van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!