Miért rajtam spórol az anyám? Nem olyan sampont vesz ami nekem jó, de mindig leszid ha hajat mosok.
Pár hónapja anya elkezdett spórolni,de csak rajtam. Magának megveszi a bőrére,hajára,lábára való dolgokat de nekem nem. A régi samponom olyan jó volt,egy héten elég volt egyszer megmosni a hajam,mert nem zsírosodott tőle hamar ,minden szemontból megfelelt,de mivel drága anya most egy sokkal sokkal olcsóbbat vesz. Mindig kiabál velem mert gyorsan fogy a sampon meg hogy sokszor mosom a hajam.
Meg az én lábam elég izzadós,az övé is. Magának megveszi a lábára a sprayt,de nekem nem ami kellene és kiabál velem h miért zuhanyzom egy nap többször is a lábam :(
nem értem miért rajtam spórol :(
14,5 L
Szia!
Anyád ezzel csak önmagát minősíti, hogy milyen önző. Próbáld meg megbeszélni vele, vagy pedig szólj egy olyan felnőttnek akire hallgat. Sok szerencsét!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!