Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért rajtam spórol az anyám?...

Miért rajtam spórol az anyám? Nem olyan sampont vesz ami nekem jó, de mindig leszid ha hajat mosok.

Figyelt kérdés

Pár hónapja anya elkezdett spórolni,de csak rajtam. Magának megveszi a bőrére,hajára,lábára való dolgokat de nekem nem. A régi samponom olyan jó volt,egy héten elég volt egyszer megmosni a hajam,mert nem zsírosodott tőle hamar ,minden szemontból megfelelt,de mivel drága anya most egy sokkal sokkal olcsóbbat vesz. Mindig kiabál velem mert gyorsan fogy a sampon meg hogy sokszor mosom a hajam.

Meg az én lábam elég izzadós,az övé is. Magának megveszi a lábára a sprayt,de nekem nem ami kellene és kiabál velem h miért zuhanyzom egy nap többször is a lábam :(

nem értem miért rajtam spórol :(

14,5 L

2011. máj. 21. 19:05
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Nem drága a samponom amit amúgy szoktam használni,nem tudom miért nem veszi meg. A 750 ml-s 700 Ft a kicsi 250 ml-s pedig 350Ft,de mindig mondom nekih inkább nagyot vegyen mert az jobban megéri,meg vanh 3 pici csak 1000Ft. De anya ezt sokkalja ezért inkább a bolt saját márkás samponját veszi meg nekem(Tescosat vagy Cooposat attól függ melyik boltba megy). Nagyon rossz mert így meg többször mosom a hajam és elöbb is elfogy a sampon nagyon mérges anya h pazarlok.

A lábspray ami nekem bevált az drágább mint az övé mondjuk. De olyan csúnya ha felveszek egy papucsot és pillanatok alatt koszos lesz a lábam mert annyira izzad, a cipőbe meg csak bepállik a lábam,és nem csak izzadt hanem büdös is :S

Meg elég száraza bőröm is és arra se veszi meg a nekem bevált testápolót,mert h drága,és használjam az övét. De attól meg kipattogok nagy piros foltok lesznek rajtam :(

Tampont is nemrég kezdtem el használni,mert jobb mint a betét. de eddig nekem megvette a minit,de most már nekem is a normált kell használnom,mert ő nem vesz két féle tampont,de az meg nekem olyan vastag és van h 2-3at is ki kell dobnom a kukába mert nem tudom rendesen felhelyezni,és ezért is ideges anya. Mondtam neki akkor vegyen nekem megint betétet,de azt mondja h most h már tudom hogyan kell a tampont használni nem fog annyi pénzt kiadni betétre.

Mindig kiabál velem h milyen sz.ar a böröm,a hajam,a lábam. Meg h nekem mindig csak a drága dolgok kellenek. Pedig ez nem igaz. De hiába mondtam neki h ha megveszi az olcsót az se jó,mert abból meg több kell mert elöbb elfogy,és semmivel se jön ki jobban mintha azt venné meg ami nekem kell.

2011. máj. 22. 15:55
 12/23 A kérdező kommentje:
amit linkeltek kérdést nem én tettem fel
2011. máj. 22. 16:07
 13/23 A kérdező kommentje:
elnézést,most látom csak elirtam, tehát nem 3 pici hanem 2 nagy és 2 pici sampon 1000Ft. Rosszul írtam
2011. máj. 22. 16:52
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha ezt így elmondod anyukádnak (amit ide leírtál), akkor meg fogja érteni. A lényeg, hogy maradj higgadt, ne kiabálj, ne támadj, csak mondd el neki nyugodtan, hogy miért van szükséged azokra a dolgokra.
2011. máj. 25. 11:39
 15/23 anonim ***** válasza:
90%

hát, pusszantalak a másik oldalról.

az én édesanyám miníg magán spórol. Kézi szappannal mos hajat, és fürdik, pedig száraz a bőre. Hypoval fertőtlenít, pedig nem bírja.

14 évig hordta bőrcipőjét, pedig cipőben az már szép kor.

régebben festette , dauerolta a haját, már nem.

Az elmúlt öt évben 30 kilót fogyott, és csak a két évvel ezelőtti esküvőmkor vett magának ruhát.

A kishúgom 10 éves Glisskur sampont, balzsamot kap. Negyedévente pár új ruhát.

Én már nem élek otthon.

Próbálok eszeveszetten segíteni, szinte már sértőn.

minden ünnepkor szépségápoló szereket kap tőlem, kifejezetten idősebb nőknek (q10 sampon/balzsam), meg bőrbarát tisztítószereket. Nemrég volt a 47. szülinapja, és látványosan megszagolta a hónalját, hogy biztos büdös, ha ennyi tisztálkodószert kap.

segített nekem vásárolni, rábeszéltem, hogy próbáljon fel pár ruhát. Ami jó volt neki azt titokban elrakattam, mikor hazavittem a kocsival, téptem vissza a boltba megvenni a neki szánt ruhákat.

A cipőjét elloptam, és készítettem az alapján egy cipésszel hasonlókat.

A falusi fodrásznál kifizettem egy mosás-vágás-festés dauerolást, három alaklomra. Viccből írt is három kupont, amin ott állt, hogy fizetve, pénzvisszafizetés nincs, továbbá másra nem ruházható át.

Hidd el, ez sem jó!

Ha viszünk valamit, mindíg végigdarálom, mielőtt megszólalna: Már ki van fizetve, nincs meg a blokk, én ilyet nem használok!

2011. máj. 25. 16:00
 16/23 anonim ***** válasza:

Sajnos nem minden szülő egyforma. Kedves utolsó Te jól jártál a te szüleiddel. De vannak olyanok is akik nem ilyen szerencsések. Mondjuk én úgymond a középmezőnybe tartozok(talán).

De a páromnak nagyon rosszak a szülei. Most lesz nekik egy egyéves kislányuk(mármint a szülőknek) ezenfelül van 3 felnőtt gyerekük(23,21,17évesek). Ebből az én párom 18 éves kora óta dolgozik, hogy eltartsa az egész családot.

Az apja otthon van 20éve nem dolgozik semmit, a kocsmába napi szinten lejár, ott eliszik 3-4ezer forintot haza megy és amit a fia vett kenyeret és felvágottat meg rákiabálja, hogy ne zabáljon annyit, mert nem az ő pénzén van az. Az anyja meg az helyett hogy a fiát védené még az apa mellett áll ki. és megmondták neki, hogy szakítson velem, mert úgysem hagyják neki azt, hogy normális családja legyen, mert majd valakinek fel kell nevelni az 1éves kislányt.

Így megértem a Te problémádat is.

Sokat nem tudtam segíteni ezzel a történettel, csak leírtam.

2011. máj. 25. 17:05
 17/23 anonim ***** válasza:

Am nekem is ilyen, hogy égve hagyja mindenhol a villanyt, kiabál rám, hogyha leoltom és jön a szokásos ,,bezzeg az én gépem..". Meg állandóan megvesz magának minden hülyeséget, amit ő is tudja, hogy nem fogja használni, de azért én vagyok a pénzéhes ku*va.

Egyébként milyen samponnal mostad anno a hajad, hogy nem kellett egy héten csak egyszer kimosnod?

2011. máj. 25. 19:00
 18/23 anonim válasza:
100%

Én nagyon sajnállak, mert azért az lenne a fair, ha anyukád is a Tescos sampont használná, gondolom nem teszi! Az én anyukám, ha megteheti, mindig az olcsóbb dolgokat veszi meg (pl a DM márkás tusfürdőt, mert az minőségben megközelíti a drágábbakat) szerintem ez értelmes spórolás. viszont, ha neki, ha nekem, ha a testvéremnek kiderült h pl egy drágább sampon vált be, akkor inkább megvette, mert az a véleménye, hogy inkább fizet többet a jobb minőségért, ha kihasználjuk. Fel nem foghatom, hogy miért ilyen veled! persze sokat költ rád, nevel téged! de ez nem magyarázza a tampon kérdést, mert annak még a dobozán/papírján is rajta van, hogy mindig a lehető legkisebbet használjuk! nem egészséges, hogy nagyobbat használj, mint amire szükséged van, és nem fair hogy sem betétet, sem kisebb tampont nem hajlandó neked megvenni! Szerintem ezt mindenképp próbáld megbeszélni vele, mert káros lehet neked a normál tampon!

A drágább samponhoz még annyit, hogy ha van zsebpénzed (amit azért kétlek...) akkor vegyél belőle magadnak egy olyan sampont, amilyet szeretnél, hátha akkor látja anyukád, hogy ez neked tényleg fontos és szükséged van rá, és hátha belátja hogy az sem jó ha samponra költöd a pénzed, és újra megveszi a drágábbat. Ha pedig elég bátor vagy, akkor, ha megvetted a samponod, kidobod a tescosat, akkor is ha még van benne és közlöd anyukáddal, hogy látod, a drágábbat legalább elhasználom. Akkor most mi is a pazarlás? :)

2011. máj. 25. 19:48
 19/23 anonim ***** válasza:
95%

Én a helyedben keresnék egy okj tanfolyamot,ahol ugyis modelleket keresnek hajvágáshoz,meg pedikür manikürre.

Van olyan is,ahol még fizetnek is érte neked.Akkor nézne nagyot az anyád,mikor csillogo frizkoval mennél haza,mellé

gyönyörüen ápolt körmökkel meg lábakkal.Cselekedj,ne siránkozz!Ez nem probléma,nem vagy beteg.És megbizhatsz bennük,mert szakember felügyeletével végzik a tanulok,egyik ügyesebb,mint a másik.

2011. máj. 25. 20:53
 20/23 anonim ***** válasza:
Mi történt ezekkel a tini lányokkal? Ezen a héten ez a 3. kérdés, ahol a gaz szülők nem veszik meg a megfelelő sampont a lányuknak, vagy ha igen, akkor azt ki kell fizetnie. Nem lehetne ugyanezt a kérdést kedvenc gyümölcslével, szappannal, vagy hetilappal feltenni? Csak a változatosság kedvéért.:-DDD
2011. máj. 26. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!