Asszonytársak! Azt igérte, hogy majd ő összeszereli az új szekrényt, de a kanapén horkol. Mit tennétek a helyemben?
A régi ruhásszekrényünk már összedőlt. Végre valahára vettünk egy újat, de össze kéne szerelni. Feje tetején áll a lakás, minden ruhánk szanaszét van, ez meg itt horkol, mint egy vaddisznó.
Egész héten itthon volt, nem lehet fáradt. Mindjárt megüt a guta.

Szia!
A hozzászólásokat nem olvastam el, de eszembe jutott egy sztori erről.
Pár éve jött egy vihar, és a háztető sarkánál mindig beázott a lakás. Még a vihar előtt anyu szólt apunak, hogy csinálja meg, takarja be vmivel. Ő nézte tovább a TV-t, anyu kiment odatenni valamit, hogy ne folyjon be a konnektorba is. Aztán a korhadt fa létrának letörött az egyik foka, ő ráesett a másikra és visszafeszült a lába, úgy, hogy elszakadt az achilles szalagja, és olyan soká(pár nap) ment el vele orvoshoz, hogy máshonnan kellett pótolni a szalagot,mert annyira eltávolodott a 2 szalag egymástól, hogy nem lehetett rendesen összevarrni.(addig apu azt mondta neki, h színlel, hogy annyira fáj..)
Na nem tudom tanulságos volt-e, de hogy nekem "emlékezetes", az biztos.

Ó nekünk a kombi babaágyat 3 férfi állt neki összerakni (apukám, férjem, sógorom) :) Használati útmutatót egyik sem értette, pedig le is volt írva, és képekkel is dokumentálva.
2 teljes napba került!!! mire összerakták :) Hát azt látni meg hallani kellett volna. Mindenesetre csináltam róluk képeket de személyiségi okokra hivatkozva nem teszem fel. :P
A tesómmal (lány) mi meg annyira röhögtünk, hogy majd megfulladtam. Másnap mennem kellett a kórházba...épp időben készült el :D

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!