Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Asszonytársak! Azt igérte,...

Tetris kérdése:

Asszonytársak! Azt igérte, hogy majd ő összeszereli az új szekrényt, de a kanapén horkol. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A régi ruhásszekrényünk már összedőlt. Végre valahára vettünk egy újat, de össze kéne szerelni. Feje tetején áll a lakás, minden ruhánk szanaszét van, ez meg itt horkol, mint egy vaddisznó.

Egész héten itthon volt, nem lehet fáradt. Mindjárt megüt a guta.

2011. máj. 21. 15:33
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Szia!

A hozzászólásokat nem olvastam el, de eszembe jutott egy sztori erről.

Pár éve jött egy vihar, és a háztető sarkánál mindig beázott a lakás. Még a vihar előtt anyu szólt apunak, hogy csinálja meg, takarja be vmivel. Ő nézte tovább a TV-t, anyu kiment odatenni valamit, hogy ne folyjon be a konnektorba is. Aztán a korhadt fa létrának letörött az egyik foka, ő ráesett a másikra és visszafeszült a lába, úgy, hogy elszakadt az achilles szalagja, és olyan soká(pár nap) ment el vele orvoshoz, hogy máshonnan kellett pótolni a szalagot,mert annyira eltávolodott a 2 szalag egymástól, hogy nem lehetett rendesen összevarrni.(addig apu azt mondta neki, h színlel, hogy annyira fáj..)

Na nem tudom tanulságos volt-e, de hogy nekem "emlékezetes", az biztos.

2011. máj. 21. 22:19
 42/46 anonim ***** válasza:
A lapraszerelt bútorok összerakása sokszor bizony embert próbáló feladat. Nő vagyok, amit tudok meg szoktam oldani, de amit kilátástalannak látok, ahhoz segítséget kérek. Nos, férjem ugyan nincs, csak barátom, annyit segített hogy hazacipeltük a b@szott nehéz gardrobszekrényt, és nála itt be is fejeződött a segtségnyújtás. Úgyhogy hívtam asztalost aki összeszerelte. Hadd érezze kellemetlenül magát a barátom..
2011. máj. 22. 05:08
 43/46 anonim ***** válasza:
kész lett?
2011. máj. 22. 10:16
 44/46 anonim ***** válasza:
A lehető legnagyobb zajjal kopácsolással húzkodással nekiállnék összeszerelni. Persze csak tessék-lássék. Aztán lehet véletlenül fejbe esetleg más helyen is megcsapnám az egyik keresztrúddal vagy polccal. Nem nagyon, de fájjon neki :)
2011. máj. 22. 15:01
 45/46 anonim ***** válasza:

Ó nekünk a kombi babaágyat 3 férfi állt neki összerakni (apukám, férjem, sógorom) :) Használati útmutatót egyik sem értette, pedig le is volt írva, és képekkel is dokumentálva.

2 teljes napba került!!! mire összerakták :) Hát azt látni meg hallani kellett volna. Mindenesetre csináltam róluk képeket de személyiségi okokra hivatkozva nem teszem fel. :P

A tesómmal (lány) mi meg annyira röhögtünk, hogy majd megfulladtam. Másnap mennem kellett a kórházba...épp időben készült el :D

2011. máj. 22. 15:06
 46/46 anonim ***** válasza:
Amikor én születtem, akkor is ekkora meló volt a babaágy. Anyukám ugye bent volt velem pár napig és mikor indult volna haza, akkor telefonált a bátyja, hogy még nincs kész a babaágy. Apukám mikor megtudta, hogy megszületett a lánya (kezdetektől fogva lánynak várt), akkor úgy döntött megünnepli:D Sikeresen berúgott, hanyatt feküdt a szőnyegen, a babaágy meg körülötte darabokban :DDDDD Mindenki röhögött :D Utána keresztapukám összerakta valahogy :D
2011. máj. 22. 15:15
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!