Asszonytársak! Azt igérte, hogy majd ő összeszereli az új szekrényt, de a kanapén horkol. Mit tennétek a helyemben?
A régi ruhásszekrényünk már összedőlt. Végre valahára vettünk egy újat, de össze kéne szerelni. Feje tetején áll a lakás, minden ruhánk szanaszét van, ez meg itt horkol, mint egy vaddisznó.
Egész héten itthon volt, nem lehet fáradt. Mindjárt megüt a guta.
Jelentem, a szekrényszerelés halad, már a fiam is segít neki, időközben hazaért. És nem humorizáltam, nálunk tényleg ez van!
Köszönöm szépen a vigasztaló szavakat, és az ötleteket! Megyek segítek nekik, hogy minél előbb kész legyen végre!
Nekem tetszik a humorod, az életfelfogásod. Tetszett a történet:). Talán tényleg ez a jó házasság titka. Nem kell ezt olyan komolyan felfogni, mint itt egyesek. A humor átsegít a nehéz helyzeteken, a húsz éves válaszolok ezt még nem tudhatják.
Írd meg légyszi, ha végeztetek :)))
Ajjaj, nagy a baj. Ez egy dán szekrény, és mostmár a dán édesanyák is emlegetve vannak.
Hiányoznak a kellő csavarok, nem ott vannak a lukak, ahol kéne, és mostmár azt ordította, hogy kivágja az egészet az utcára, meg hogy fel is gyújtja. És rohadjanak meg a dánok, és ez egy szemét, minek kellett megvenni ezt a xart. És - talán mondanom se kell - mindennek én vagyok az oka.
Akkor tényleg kapcsold be a webkamerát, legalább lesznek tanuid a bíróságon.
Szerintem a szekrénybe fog bezárni, majd ha egyszer kész lesz..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!