Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Asszonytársak! Azt igérte,...

Tetris kérdése:

Asszonytársak! Azt igérte, hogy majd ő összeszereli az új szekrényt, de a kanapén horkol. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A régi ruhásszekrényünk már összedőlt. Végre valahára vettünk egy újat, de össze kéne szerelni. Feje tetején áll a lakás, minden ruhánk szanaszét van, ez meg itt horkol, mint egy vaddisznó.

Egész héten itthon volt, nem lehet fáradt. Mindjárt megüt a guta.

2011. máj. 21. 15:33
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
És a maccs eltűri? Mondjuk nálunk a hajszárítót imádta a papagáj.
2011. máj. 21. 17:04
 32/46 A kérdező kommentje:

Jelentem, a szekrényszerelés halad, már a fiam is segít neki, időközben hazaért. És nem humorizáltam, nálunk tényleg ez van!

Köszönöm szépen a vigasztaló szavakat, és az ötleteket! Megyek segítek nekik, hogy minél előbb kész legyen végre!

2011. máj. 21. 17:20
 33/46 anonim ***** válasza:
91%

Nekem tetszik a humorod, az életfelfogásod. Tetszett a történet:). Talán tényleg ez a jó házasság titka. Nem kell ezt olyan komolyan felfogni, mint itt egyesek. A humor átsegít a nehéz helyzeteken, a húsz éves válaszolok ezt még nem tudhatják.

Írd meg légyszi, ha végeztetek :)))

2011. máj. 21. 17:33
 34/46 A kérdező kommentje:
Folyamatosan halad a szekrény szerelése, de engem elzavartak, hogy ne lábatlakodjak ott. Pedig annyira hasznos tanácsokat adtam!
2011. máj. 21. 18:52
 35/46 A kérdező kommentje:
Még mindig azt csinálják!
2011. máj. 21. 20:49
 36/46 anonim ***** válasza:
:D
2011. máj. 21. 20:52
 37/46 A kérdező kommentje:
Na, már hülyézik egymást! A szekrény még mindig nincs kész.
2011. máj. 21. 21:25
 38/46 anonim ***** válasza:
Kapcsold be a webkmerát, hadd röhögjünk mi is.
2011. máj. 21. 21:35
 39/46 A kérdező kommentje:

Ajjaj, nagy a baj. Ez egy dán szekrény, és mostmár a dán édesanyák is emlegetve vannak.

Hiányoznak a kellő csavarok, nem ott vannak a lukak, ahol kéne, és mostmár azt ordította, hogy kivágja az egészet az utcára, meg hogy fel is gyújtja. És rohadjanak meg a dánok, és ez egy szemét, minek kellett megvenni ezt a xart. És - talán mondanom se kell - mindennek én vagyok az oka.

2011. máj. 21. 22:05
 40/46 anonim ***** válasza:

Akkor tényleg kapcsold be a webkamerát, legalább lesznek tanuid a bíróságon.

Szerintem a szekrénybe fog bezárni, majd ha egyszer kész lesz..

2011. máj. 21. 22:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!