Asszonytársak! Azt igérte, hogy majd ő összeszereli az
új szekrényt, de a kanapén horkol. Mit tennétek a
helyemben?
Figyelt kérdés
A régi ruhásszekrényünk már összedőlt. Végre valahára vettünk egy újat, de össze kéne szerelni. Feje tetején áll a lakás, minden ruhánk szanaszét van, ez meg itt horkol, mint egy vaddisznó.
Egész héten itthon volt, nem lehet fáradt. Mindjárt megüt a guta.
Na, felébredt! Most mindjárt megy, és összeszereli, de előtte ennie kell, mert a nagy semmittevésben igen megéhezett.
2011. máj. 21. 15:56
12/46 anonim válasza:
:D
Aranyos pár lehettek :)
2011. máj. 21. 15:57
13/46 anonim válasza:
Főképp hogy szalad a lakás és te itt dumcsizol velünk:-)
2011. máj. 21. 15:59
14/46 anonim válasza:
Nem ertelek Teged.
Egyrezst, legyen egy no is annyira onallo, hogy egy szekrenyosszerakassa ne jelentsen gondot.
Mi baratnommel tok lazan osszedobtuk a szekrenysort, pedig akkor meg csak 18 evesek voltunk(2 eve volt).
Masreszt, mert kell cselhez folyamodni, lasd: fedoleejtes. Mert nemlehet, kommunikalni?
Nagyon remelem, hogy felreertelek, es valojaban jo hazassag ez...vagy minde felnott ilyen?(:
20/L
(igyal meg egy sort es lazits kicsit, tenyleg annyira nagy gond, hogy egy nappal kesobb lesz az a szekreny osszerakva? )
2011. máj. 21. 16:15
15/46 anonim válasza:
Gondolom egész héten dolgozott és fáradt. Meg ebbe a dög melegben kinek van kedve szerelgetni. Ha fel kell majd emlékeztesd rá, hogy szivi a szekrényt csináld már meg. Nem kell mindíg a dráma!
2011. máj. 21. 16:17
16/46 anonim válasza:
Annyira rossz emberismerők a válaszolók, hogy az már veszélyes. A kérdező nem volt mérges egy percig sem. Nem hiszem el, hogy ez nektek nem jött le, csak viccelt, akire haragszunk annak nem ecseteljük a vaddisznó mivoltát és nem meséljük el a cuppogós álmait. Szerintem mosolyogva írta, amit írt, vagy ha nem is mosolygott végig, de egy percig nem volt dühös a férjére.
2011. máj. 21. 16:19
17/46 A kérdező kommentje:
A szekrényszerelés a férfi dolga!
Ó, már ki is vette az összeszerelési útmutatót! Vajon mit jelent, amikor krákog, hümmög, és ide-oda forgatja a lapokat? Most ki ne találja nekem, hogy ide két ember kell?
Én akartam aludni a kanapén!
2011. máj. 21. 16:19
18/46 anonim válasza:
Márpedig két emberes lesz :D Apunak is mindig én segítettem, szóval inkább rá se nézz a kanapéra :D
2011. máj. 21. 16:21
19/46 anonim válasza:
Horkol cuppog, hummog, krakog, hapog, Te kivel elsz?
Nezd mar meg, jol tartja az utmutatot? Lehet, hogy fejjel lefele, azert nem erti szegeny. Hoppa, elobb most meg kell etetned is?
2011. máj. 21. 16:29
20/46 anonim válasza:
Én elekzdenék szépen sorban egyre nagyobb kupac ruhát rápakolni, majd amikor felébred közölni vele: "Nahát, ne haragudj, valahogy a szekrény nem szerelte össze magát és ezeket nincs hová raknom.."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!