Utálhat valakit a férje a zenei, filmes és úgy egyébként a hobbija miatt? Normális ez?
Imádok mindent, ami ázsiai. Japán, koreai és egy kis tájvan. Fimek, zenék, és úgy minden az adott országgal kapcsolatosan. Ilyen voltam akkor is mielőtt hozzámentem volna. Szóval nem most kezdődött.
Rengeteget kell dolgoznunk mindkettőnknek. Van egy kislányunk, nappal ő, a családi vállalkozás, és a férjem teszik ki az életemet. Nappal ha takarítok, főzők előfordul, hogy japán és koreai zenét hallgatok. És ha épp hazajön a férjem és meghallja teljesen kiakad. Sokszor tényleg úgy érzem, hogy én ezzel most tényleg rosszat teszek és szégyelnem kéne magam miatta. Valóban így van? Olyan halálos bűn ez??? Tényleg mindent felkéne adnia az embernek csak mert férjhez megy? Én már egy csomó dologról lemondtam, és mindent megteszek a családért, amit csak tudok és akkor még ott van a 2 végünk is. Nagyon kis sem mozdulok otthonról, mert ha el is megyek akkor is állandóan hívogat, mert egy csomó dolgot csak én tudok. Akkor meg? Ennyi sem jár nekem, ha már nem tanulhatok.....
Ti mit gondoltok?
Jahogy így. Jogos, a rabszolga nehogy már élvezze az életet...
Ki vagy használva, durvára. Komolyan.
„43ezer olyan címszóval, hogy az a fizum és az megy rezsire.” Jahogy neki meg egy nyomi minimálbérre sem vagy jó? Biztos értékel, komolyan.
Találj ki valamit hogy otthagyhasd. Vagy üvöltsd le a fejét, hogy ez így nem oké. És miután megütött, látni fogod, hogy mennyit is érsz neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!