Utálhat valakit a férje a zenei, filmes és úgy egyébként a hobbija miatt? Normális ez?
Imádok mindent, ami ázsiai. Japán, koreai és egy kis tájvan. Fimek, zenék, és úgy minden az adott országgal kapcsolatosan. Ilyen voltam akkor is mielőtt hozzámentem volna. Szóval nem most kezdődött.
Rengeteget kell dolgoznunk mindkettőnknek. Van egy kislányunk, nappal ő, a családi vállalkozás, és a férjem teszik ki az életemet. Nappal ha takarítok, főzők előfordul, hogy japán és koreai zenét hallgatok. És ha épp hazajön a férjem és meghallja teljesen kiakad. Sokszor tényleg úgy érzem, hogy én ezzel most tényleg rosszat teszek és szégyelnem kéne magam miatta. Valóban így van? Olyan halálos bűn ez??? Tényleg mindent felkéne adnia az embernek csak mert férjhez megy? Én már egy csomó dologról lemondtam, és mindent megteszek a családért, amit csak tudok és akkor még ott van a 2 végünk is. Nagyon kis sem mozdulok otthonról, mert ha el is megyek akkor is állandóan hívogat, mert egy csomó dolgot csak én tudok. Akkor meg? Ennyi sem jár nekem, ha már nem tanulhatok.....
Ti mit gondoltok?
15:05:
Ennyi jar, ha már nem.
Tudsz mondatot ertelmezni? Pont azt irja, hogy othon van egesz nap, vezeti a egesz haztartast, es amikor hazajon a ferje, akkor az egybol leoltja, hogy mi nem tetszik neki.
Mondanam, hogy hagyja ott a verbe, de mar keso...
Igazából fogalmam sincs, hogy mi az igazi baja. Eleinte nem volt ilyen. Hisz tudta, hogy bírom az ilyen dolgokat.
Én sem lennék "elégedetlen" ha elfogadna engem ilyennek. Igazából őszerinte nem hasznosak az olyan dolgok, amivel nem lehet pénzt keresni. Szóval nincs semmi értelme.
Pedig én igazából ezzel foglalkoznék komolyabban is, ha lehetőség lenne rá. Így értettem a tanulást. Japán szakra szerettem volna menni, de a férjem nem igazán rajong az ötletért, hogy tanuljak, mert nekem a lánnyal kell foglalkoznom.
Én magam is úgy gondolom, hogy talán nem is igazán ezzel van a baja, mert ő meg a görög zenét szereti az sem jobb, vagy másabb, mint ezek és persze nekem is hallgatnom kell őket a kocsiba, míg az enyémet nem lehet sehol.
Ma is azt kérdezte mert véletlenül ezt hallgattam, hogy mikor fogom már elhagyni ezt a hülyeséget? Soha mi?
Egyébként a musical-eket is szeretem és azokért sem rajong jobban.
melyikőtök mennyit keres?
nekem nemlenne problémám a hobbiddal ha ugyanannyit keresnénk.
lényegében ő is ugyanazt látta amit én és amit korábban leírtam. lehet h tanulsz ami szép és jó csakhogy nem élsz meg belőle. aztán az lesz a vége h ő fog eltartani téged.
Örülnöd kell annak, hogy van olyan hobbid, ami örömet okoz, feltölt és motivál! A házas, kisgyerekes háziasszonyok nagy része elveszíti ezeket, depresszióba süllyed és belefullad a szürke hétköznapokba.. Nem ártasz senkinek azzal, amit szeretsz! Ne engedd, hogy ezt elvegyék tőled, és ne is érezd bűnnek!
A férjed hozzáállásával van a probléma. Nem tudom, mi állhat a háttérben.. hiszen a kezdetektől kezdve ilyen vagy, ezzel együtt vett el feleségül. Ugyan miért gondolta, hogy az esküvő után feladod személyiséged egyik legjellemzőbb vonását? Nem értem azokat a férfiakat, akik beleszeretnek egy nőbe, majd megpróbálják kigyomlálni az életükből éppen azokat a dolgokat, amik számukra olyan szerethetővé formálták őt. Aztán ha sikerül, rövid idő elteltével egy megkeseredett, szinte teljesen idegen asszonnyal találják magukat egy fedél alatt, és hamarosan jön a mondat: "Elhagylak, mert te már nem az vagy, akibe beleszerettem!" Velem egyszer megtette egy férfi, nagyon bánom a gyengeségemet, amiért elhittem, rossz dolog, hogy másabb életformát élek a megszokottnál. Miután már nem maradt az életemben szinte semmi öröm, ő is hátat fordított nekem..
Szerintem állj ki magadért, beszélj vele, és közöld, hogy nem akarsz ilyen kirohanásokat tapasztalni többé a részéről, mert ezzel a te legbelsőbb gondolataidat és érzéseidet szólja le, minősíti. Nem érdemled meg ezért a kritikát! Neki talán nincsenek hobbijai? Mert ha nincsenek, az nagyon nagy baj, és inkább azon kellene törnie a fejét, hogy találjon magának elfoglaltságot. Ha csak a munka és a család tölti ki az idejét, hamar kiéghet, ha nincs mivel feltölteni magát időnként.. Lehet, valahol irigyel téged ezért?
15.20: Jah nem dolgozhatok. 2 cégünk van ahol én vagyok az adminisztrátor, számlázó, készletező, weblap gyártó és karbantartó, rendelésfelvevő......stb. Jelenleg gyesen vagyok és így mellette nem kapok pénzt a munkámért, hanem pl. a kocsi törlesztését veszi ki a cégből ami kb. 43ezer olyan címszóval, hogy az a fizum és az megy rezsire. Ha lejár a gyes akkor meg felvesz az egyikhez. De a fizetést továbbra is ő kezeli, eddigis ő kezelte a fizumat, amikor dolgoztam.
1 szakmám is van, intézményi kommunikátor vagyok. Majd munkaügyesnek tanultam volna tovább, de nem igazán örült neki, hogy tanulok, így dolgozni mentem!
De az a célja, hogy én itthon legyek és ellássam őt+minden mást is.
hát így leírva ez a házasság úgy rossz ahogy van, jól megcsináltad, hogy mindent alárendeltél egy ilyen alaknak, gratulálok!
miatta nem tanulsz?? amin a jövőd, az életed, a boldogságod is múlhat?
vagy fogadd ele zt és ne nyavalyogj vagy állj ki magadért akkor talán tisztelni is fog és nem csak a mosogatóasszony leszel a szemében.
ne b..d már el ilyen fiatalon az életedet.
egyébként az, hogy nem kapsz fizetést, szerintem sokkal nagyobb probléma, mint hogy nem tetszik neki a koreai nyenyeréd.
jól átba...tt téged ez az ember és te még a zenén akadsz fenn... hahaha... ez borzalom. szánalmas. siralom völgye. ébredj fel, kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!