Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálhat valakit a férje a...

Utálhat valakit a férje a zenei, filmes és úgy egyébként a hobbija miatt? Normális ez?

Figyelt kérdés

Imádok mindent, ami ázsiai. Japán, koreai és egy kis tájvan. Fimek, zenék, és úgy minden az adott országgal kapcsolatosan. Ilyen voltam akkor is mielőtt hozzámentem volna. Szóval nem most kezdődött.

Rengeteget kell dolgoznunk mindkettőnknek. Van egy kislányunk, nappal ő, a családi vállalkozás, és a férjem teszik ki az életemet. Nappal ha takarítok, főzők előfordul, hogy japán és koreai zenét hallgatok. És ha épp hazajön a férjem és meghallja teljesen kiakad. Sokszor tényleg úgy érzem, hogy én ezzel most tényleg rosszat teszek és szégyelnem kéne magam miatta. Valóban így van? Olyan halálos bűn ez??? Tényleg mindent felkéne adnia az embernek csak mert férjhez megy? Én már egy csomó dologról lemondtam, és mindent megteszek a családért, amit csak tudok és akkor még ott van a 2 végünk is. Nagyon kis sem mozdulok otthonról, mert ha el is megyek akkor is állandóan hívogat, mert egy csomó dolgot csak én tudok. Akkor meg? Ennyi sem jár nekem, ha már nem tanulhatok.....

Ti mit gondoltok?

2011. máj. 20. 14:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy nem tanulhatsz?

Én nem hagynám, hogy a férjem ennyire rámtelepedjen, bár gyerekes se szülnék neki. Te tudod.

2011. máj. 20. 14:52
 2/22 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem túlspilázod. Apukám is kiakad, ha anyukám sorozatot néz, és anyukám is mélységesen felháborodik, ha apukám megveszi a 25. fúrókészletét:D Ez természetes :)
2011. máj. 20. 14:52
 3/22 anonim ***** válasza:
87%
Utálhat. Nem normális, sőt szokatlan. Hogy kerültetek össze? Mit szerettetek meg egymásban? Akkor miért nem volt ez akadály? Most miért került előtérbe? Gyanús, hogy ez csak tünet, nem maga a "betegség". Valami komolyabb jön ki így. :|
2011. máj. 20. 14:53
 4/22 anonim ***** válasza:
86%

Én azt gondolom, hogy a kérdésed és a problémád nem a japán zenéről szól.

A leírás alapján általánosságban vagy elégedetlen azzal, hogy mindent feladtál, mindent a család köré szervezel. Én nem mentem volna hozzá ahhoz, aki mellett ez így alakul, de persze ezzel már nincs mit tenni.

Neked kell megtalálnod a magad örömét, akár az otthoni dolgokban, vagy ha annál többre vágysz, akkor igenis filmek, mozi, tanulás stb. terén.

Attól tartok egyébként, hogy a férjed sem ezek miatt "utál" - bár remélem azért itt még nem tartotok - hanem csak mindketten belefásultatok kicsit a rutinba.

2011. máj. 20. 14:57
 5/22 napietus ***** válasza:
100%
én semmiről sem mondtam le amiatt, hogy férjhez mentem a hobbijaim közül. a férjem sem. miért tennénk? így ismert meg, nem? mikor elvett, nem zavarta? magas ez nekem, komolyan...
2011. máj. 20. 14:58
 6/22 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nem utàlatról van szó, hanem irigy ràd a férjed. Az is lehet, hogy komplexusa van melletted, és nem akarja, hogy fejlõdjél.
2011. máj. 20. 15:00
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
A "majdnem volt férjem" is kvázi utált engem a zenéim, filmjeim miatt. Mármint nem volt a férjem, de majdnem összeházasodtunk, csak idejében rájöttem, hogy ez nagyon rossz döntés lenne. Utálta a zenéket, amiket én szerettem, utálta a kedvenc filmjeimet, utált bármit, amit a tévében néztem, mert szerinte az káros meg értéktelen, utálta az öltözködésemet, meg kb. mindent, ami hozzám tartozott és folyamatosan azon munkálkodott, hogy más irányba terelje az érdeklődésemet. Nos, én az a tipikus bakancsos, piroshajú lány voltam, amikor megismert, leginkább punk meg ska zenét hallgattam, de sok mást is szerettem. De hát a jó ég áldja meg, nem így tetszettem meg neki? Na persze eleinte előadta, hogy mindez nem is zavarja, csak később kezdődött az, hogy ez nem tetszik, az nem tetszik. Volt, hogy belelapozott egy könyvembe, és annyira nem tetszett neki, hogy amíg nem voltam otthon, kidobta a kukába. Na most ez milyen már? Amúgy az a bizonyos könyv Robert Merle: Védett férfiak című regénye volt, szerintem nem nevezhető ponyvairodalomnak, csak hát egyeseknek nem tetszik, na és? Na, én ezt egy idő után nem is bírtam elviselni.
2011. máj. 20. 15:01
 8/22 anonim ***** válasza:
Heh, a Védett férfiak pedig pont hogy hasznos, jó könyv. :)
2011. máj. 20. 15:05
 9/22 anonim ***** válasza:
27%

egy kapcsolat érzések tömkelegéből áll. ha olyan zenét halgatna a párom amitől a falra mászom nem halgatnám max fülessel ilyen egyszerű.

ezt úgy mondom h én is nézek sok animét és halgatok anime zenéketXD

am ezt meg nem nevezném tanulásnak. azt nevezném annak amit lehet is hasznosítani. ennyi erővel egy wow függőt is lehetne tanulónak nevezni mert megtanulja h kell gyapni felvenni eladni.

2011. máj. 20. 15:05
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy brtnőm akinek az ezotéria az élete volt. Amikor megismerkedtünk még elviselhető volt, de ahogy telt az idő egyre rosszabb volt. Elkezdte hallgatni a relaxációs zenéket állandóan füstölt. Nem volt vele gond mert amugy jó ember volt, rendszerető.

Szerintem bennem volta hiba. Mert ahányszor hazamentem és meghalottam, hogy megint az a zene szól meg a lakás már büzlött a csómó füstölőtöl, akkor egyből csak egy dolog járt a fejembe, MEGFOJTOM. De inkább elváltak az útjaink.

És tudod az a baj hogy mi magyarok más zenén és szokásokon nőttünk fel. És ezért idegesíti őt.

2011. máj. 20. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!