Gyűlölöm az apósomat, miért ilyen? Érdemes elolvasni!
4 éve élek együtt a párommal, az ő szüleinél. Eleinte minden jó volt, még meg nem ismertem őket. Anyósommal nem lenne különösebb probléma, de apósom... hát érdekes ember.
Mióta párom megszületett, azaz 29 éve, itthon ül, nem dolgozik, nincs egy fillér bevétele sem, nincs bejelentve, meg semmi. Szóval olyan, mintha nem is létezne. Ez még engem nem is zavarna, de ennek ellenére olyan nagyképű, nem ismerek még egy olyan embert aki ennyire az a "ki ha én nem" tipus. Anyósom tartja el majd 30 éve, egy fillért soha nem adott/nem ad se a rezsibe, se a kajába, semmibe. Mikor ideköltöztem, addig nem is hittem volna el, hogy ilyen létezik! Egész nap itthon ül, hol a szobában, hol az udvaron. Ezzel megbékéltem, de mikor azt mondja, hogy ő ezt meg azt jobban tudja, meg hogy ő nem akárki ám, stb. akkor teljesen kiakadok!
Utálom, és az a szomorú, hogy párommal is mindig végette veszekedek, mert teljesen kikészit idegileg, nem birok már vele egy levegőt szivni se:((
Szeretnénk külön költözni, de sajnos egyelőre nem tudunk.
Ja, és azt szokta mondani, hogy ő mennyit dolgozik, mikor egész nap nem csinál SEMMIT!!!
Tudod, azon vagyok, hogy a saját lábunkra álljunk! Sajnos ez nem csak úgy van, hogy fogom magam és elköltözök!
Már bánom, hogy feltettem a kérdést!
Miért is nem lehet a saját lábatokra állni?Ha dolgoztok mind a ketten, akkor -ha csak egy kis szutyok albérletet is,- de fenn lehet tartani.Mindent lehet, csak akarni kell.Munka pedig van, keresni kell, és lehet találni.
Off:Az a bunkóság, aki megszólja azt az embert, aki befogadta, nem az, aki tanácsot ad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!