Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyűlölöm az apósomat, miért...

Gyűlölöm az apósomat, miért ilyen? Érdemes elolvasni!

Figyelt kérdés

4 éve élek együtt a párommal, az ő szüleinél. Eleinte minden jó volt, még meg nem ismertem őket. Anyósommal nem lenne különösebb probléma, de apósom... hát érdekes ember.

Mióta párom megszületett, azaz 29 éve, itthon ül, nem dolgozik, nincs egy fillér bevétele sem, nincs bejelentve, meg semmi. Szóval olyan, mintha nem is létezne. Ez még engem nem is zavarna, de ennek ellenére olyan nagyképű, nem ismerek még egy olyan embert aki ennyire az a "ki ha én nem" tipus. Anyósom tartja el majd 30 éve, egy fillért soha nem adott/nem ad se a rezsibe, se a kajába, semmibe. Mikor ideköltöztem, addig nem is hittem volna el, hogy ilyen létezik! Egész nap itthon ül, hol a szobában, hol az udvaron. Ezzel megbékéltem, de mikor azt mondja, hogy ő ezt meg azt jobban tudja, meg hogy ő nem akárki ám, stb. akkor teljesen kiakadok!

Utálom, és az a szomorú, hogy párommal is mindig végette veszekedek, mert teljesen kikészit idegileg, nem birok már vele egy levegőt szivni se:((

Szeretnénk külön költözni, de sajnos egyelőre nem tudunk.

Ja, és azt szokta mondani, hogy ő mennyit dolgozik, mikor egész nap nem csinál SEMMIT!!!

2011. máj. 20. 10:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
61%
Én veled ellentétben nem rosszat, hanem jót kívánok neked.Bárcsak lennél olyan helyzetben, mint én voltam.Soha egy percig nem laktam anyósékkal, rögtön a magunk lábára álltunk, engem nem érdekelt soha más ember élete, csak a miénk, kisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy mit csinál, vagy mit nem az apósom.Az energiádat fordítsd munkára, hogy legyen miből a te saját otthonodban sepregetni, nem másnál!
2011. máj. 20. 12:37
 22/29 A kérdező kommentje:

Tudod, azon vagyok, hogy a saját lábunkra álljunk! Sajnos ez nem csak úgy van, hogy fogom magam és elköltözök!

Már bánom, hogy feltettem a kérdést!

2011. máj. 20. 12:57
 23/29 anonim ***** válasza:
34%
Kedves Kérdező.Én mondtam neked az elején hogy,felesleges volt feltenni ide..Olyan bunkók az emberek,hogy az hihetetlen!Ilyen ez az oldal..Ha lenne rá lehetőségem betiltanám.Borzasztó milyen emberek vannak hazánkban.!
2011. máj. 20. 15:03
 24/29 anonim ***** válasza:
64%
Kedves utolsó 15.03-as. Mi az , hogy betiltanád?? Ki kér téged , hogy gyere ide?????
2011. máj. 20. 15:10
 25/29 anonim ***** válasza:
52%

Miért is nem lehet a saját lábatokra állni?Ha dolgoztok mind a ketten, akkor -ha csak egy kis szutyok albérletet is,- de fenn lehet tartani.Mindent lehet, csak akarni kell.Munka pedig van, keresni kell, és lehet találni.

Off:Az a bunkóság, aki megszólja azt az embert, aki befogadta, nem az, aki tanácsot ad!

2011. máj. 20. 15:14
 26/29 A kérdező kommentje:
Nem ő fogadott be!
2011. máj. 20. 22:54
 27/29 anonim ***** válasza:
Akkor ki?Kié a ház, amiben most laktok a pároddal?
2011. máj. 20. 23:57
 28/29 A kérdező kommentje:
Anyjának az anyjáé, még itt lakott mikor idejöttem, ő fogadott be, apósomnak ehhez a házhoz semmi köze!
2011. máj. 21. 20:14
 29/29 anonim ***** válasza:
Értem.Szóval egy olyan helyen laksz, ahol még köhögni sincsen jogod, nem még dirigálni.És te akarod ott osztani az észt.Pffff
2011. máj. 21. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!