Ez csak számomra kellemetlen szitu? Mit kellett volna mondanom? Ti hogy éreztétek volna magatokat, mit mondtatok volna?
18éves lány vagyok. anyámmal és apámmal élek.
Fateromat 1hete műtötték prosztatával, 3hét kell amig letisztul neki a dolog vizeletben meg ilyenek.szóval addig nem ajánlott a szex meg semmi sem.
És amugy mellettem van a szobájuk az emeleten. és most lent alszik a nappaliba, mert éjjel sokszor felkel wc-re menetkor és hogy ne zavarja anyámat.
Most reggel beszélgetek faterral, ilyetszól:
"Szégyen vagy nem, de lent kell aludnom a nappaliba, mert ugyebár most nem ajánlott a szex". (56éves, anyám48, nemis 20évesek)
Mondom magamban, "Istenem csak ne részletezze"
Erre folytatja: "Hát valljuk be éjjel csak nehéz megállni hogy anyád kivan takarózva és hát szivesen rámásznék, dehát nem lehet, még. És igy hogy megkell állnom inkább lejöttem aludni. De azért jó lenne egy kis szex, mert hát énis hús-vér ember vagyok"
Még én szégyelltem el magam. Számomra ez gyomorforgató, hogy pont az apámtól kell azt hallgatni hogy mikor szexelnek és mikor nem. Kicsit nem érdekel.
Ráadásul mellettem van a szobájuk:S Most kajak majd éjjel fogjam be a fülem mint a dedóba ha esetleg még akkor nem alszom mert ő pár hét után feljön és szexorgia lesz?
Elég kellemetlen számomra ez a szitu... komolyan én 18évesen nem mondom el a saját anyámnak a szexuális életemet, akkor az apám hadd ne ossza már meg velem hogy mit csinálnak meg mit nem. Mert gusztustalan...nyilván énis lettem "valahogy", de a részletek nem érdekelnek:S
Kérdező, ne hallgass azokra, akik azt írják, hogy te "elfojtasz" meg te vagy a kényes... Totálisan megértelek, hogy zavart az apád viselkedése. De sztem neki ne mutasd ki, hogy mennyire felháborított, csak mondj annyit kedvesen, hogy ezt ne veled beszélje meg, legyen szíves. Ennyi. És térj ki, ha tovább firtatná a témát.
Szerintem egy ember attól még nem prűd, hogy nem kíváncsi a szülei szexuális életére. Velem egyszer az anyám próbált ilyesmiről beszélgetni (apámról), nagyon óvatosan, de idejében leállítottam. Keressen magának barátnőt, vagy beszélje meg a nővérével, de ne a saját lányával.
Olvastam valahol: vannak dolgok, amik csak a szülőkre tartoznak, ilyen a szex is. Hiába nő fel közben a gyerekük (én is már 26 vagyok), attól még nekik a _gyerekük_ maradok, és hiába vagyok felnőtt nő, nekem akkor sincs közöm a magánéletükhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!