Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez csak számomra kellemetlen...

Ez csak számomra kellemetlen szitu? Mit kellett volna mondanom? Ti hogy éreztétek volna magatokat, mit mondtatok volna?

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok. anyámmal és apámmal élek.

Fateromat 1hete műtötték prosztatával, 3hét kell amig letisztul neki a dolog vizeletben meg ilyenek.szóval addig nem ajánlott a szex meg semmi sem.

És amugy mellettem van a szobájuk az emeleten. és most lent alszik a nappaliba, mert éjjel sokszor felkel wc-re menetkor és hogy ne zavarja anyámat.

Most reggel beszélgetek faterral, ilyetszól:

"Szégyen vagy nem, de lent kell aludnom a nappaliba, mert ugyebár most nem ajánlott a szex". (56éves, anyám48, nemis 20évesek)

Mondom magamban, "Istenem csak ne részletezze"

Erre folytatja: "Hát valljuk be éjjel csak nehéz megállni hogy anyád kivan takarózva és hát szivesen rámásznék, dehát nem lehet, még. És igy hogy megkell állnom inkább lejöttem aludni. De azért jó lenne egy kis szex, mert hát énis hús-vér ember vagyok"

Még én szégyelltem el magam. Számomra ez gyomorforgató, hogy pont az apámtól kell azt hallgatni hogy mikor szexelnek és mikor nem. Kicsit nem érdekel.

Ráadásul mellettem van a szobájuk:S Most kajak majd éjjel fogjam be a fülem mint a dedóba ha esetleg még akkor nem alszom mert ő pár hét után feljön és szexorgia lesz?

Elég kellemetlen számomra ez a szitu... komolyan én 18évesen nem mondom el a saját anyámnak a szexuális életemet, akkor az apám hadd ne ossza már meg velem hogy mit csinálnak meg mit nem. Mert gusztustalan...nyilván énis lettem "valahogy", de a részletek nem érdekelnek:S

2011. máj. 20. 09:26
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

oké szexeljenek... de akkor sem kérek beszámolót, és nemérdekel hogy faterom szexuális téren mire vágyik:)

én már 6hónapja nem voltam pasival,mert az előző pasimmal kb december óta nem volt szex, és februárba szakítottunk, most pedig új fiúm van, akivel még nemis szexeltünk:)

Nekem fiatalon nagyobb az igényem, mégse mondom hogy "húúú fater nem keféltem már fél éve..."

Ő meg 3héten van kiakadva

2011. máj. 20. 09:47
 12/31 A kérdező kommentje:

Jézusom utolsó, te szereted hallgatni ahogyan szexelnek anyádék? O.o

Hát ez perverz:S

2011. máj. 20. 09:49
 13/31 anonim ***** válasza:
46%
Na már meg is jelent az első "inkább örülnöd kéne" válaszoló. Tisztázzuk egyszer s mindenkorra: Senki nem örülne, ha a szüleit hallaná/látná szexelni, vagy akár csak tudná, hogy éppen erre készülnek. A más, ha a barátokkal erről beszélnek, de a barát-barát viszony más, mint a szülő-gyerek viszony. Apádnak meg kellett volna mondanod, hogy abszolút nem érdekel, fejezze be, mert te sem ecseteled a szexuális szokásaidat.
2011. máj. 20. 09:49
 14/31 anonim ***** válasza:
95%

Bocsi, de azért az abszurd, hogy egy ötvenéves szerinted ne szexeljen.. addigra pont megtanulták már, hogy kell igazán jól csinálni, amit mi nem tudhatunk, amíg nem lesz annyi tapasztalatunk.

Egyébként lehet, hogy azért sem tartom abszurdnak, mert volt olyan sztorim, ahol egy 92(!!!) éves bácsi kezdett velem és mondta, hogy neki igénye és szüksége van a szexre... na akkor tényleg kicsit kiakadtam. Ahhoz képest 50 év semmi, pláne hogy nem egy 20 évessel kezdenek :D

2011. máj. 20. 09:52
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező nem azt mondta, hogy ne szexeljenek, hanem hogy talán egy 50 évesnek illene annyira uralkodnia magán, hogy ne mondogassa még a gyerekének is, mennyire ki van éhezve.
2011. máj. 20. 09:54
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vedd lazán ezt a dolgot,amikor ilyenekről beszél,csinálj úgy mintha nem is figyelnél rá.Én ilyen szituban anyósommal voltam,mert folyton szapulta apósomat,hogy ilyen sza*r az ágyban,meg hasonló.Én csak Aha aha meg ja szavakkal kommentáltam a dumáit,és eltereltem gyorsan másra a társalgásunkat.
2011. máj. 20. 09:55
 17/31 A kérdező kommentje:

hazajött anyám...mondtam neki hogy "Nemigazán érdekel hogy fater miért alszik lent... a részleteket tartsátok meg magatoknak... én se osztom meg veled a szexuális életemet"

erre mondja hogy "Most mivan? nemvagy már dedós"

erre én :"igen pont ezért nemérdekel... beszéljétek meg egymással."

2011. máj. 20. 10:03
 18/31 anonim ***** válasza:
51%

1, 40 éves korban nincs vége a szexuális életnek.

2, Az érettebb emberek nem gondolják ezt annyira tabunak, hacsak nincsenek problémáik vele. Tehát beszélhetnek is róla, nekik nem szégyen ez, nincs benne semmi.

3, Ha a kérdező lánynak van problémája ezzel, nem akarja hallani, akkor azt apunak kell elmondani, mert ha itt mondja el, annak nem sok a haszna.

4, Az, hogy valamiről nem beszélünk nyíltan, nem oldja meg a problémát, sőt fokozza. Ebből a szempontból apának van igaza, Ő beszélt a saját problémájáról; a lánya nem tette meg ugyanezt, pedig Ő is beszélhetett volna róla. Ha csak annyit is mond, hogy "Nekem ezt rossz hallgatni." -máris lett volna egy közlés kettőjük között. Így nem volt. Ez baj. Pszichológiai szempontból apu viselkedése a helyes, lánya viselkedése elfojtó. Ez azonban nem baj, csak annyit mutat, hogy apu valóban érettebb, nem csak az éveinek a száma a nagyobb. Akár lehetne tőle tanulni is, nem csak szidni.

2011. máj. 20. 10:07
 19/31 A kérdező kommentje:

kedves utolsó nemtudom hogy állna a szüleim szája ha aztmondanám nekik a legközelebbi szexuális együttlétem után hogy "Fú tegnap olyan jót szexeltünk... Istenem és ahogyan csinálja az orális szexet... hát valami fantasztikus 2x is elélveztem. Aztán énis kielégítettem őt. És tök hangosan sikítoztam"

erre ha apám lehurrogna aztmondanám: "jaj az én viselkedésem a normális, te elfojtod magad"

JA BIZTOS EZ A NORMÁLIS.

A SZEX ARRA TARTOZIK AKI CSINÁLJA, ENNYI ERŐVEL KIIRHATNÁM FACEBOOKRA IS

2011. máj. 20. 10:10
 20/31 anonim ***** válasza:
50%
NEM helyes az apja viselkedése, ugyanis ha ennyire primitív, hogy nem tudja, mikor kinek kell beszélnie a szexuális dolgairól, akkor minek csinált gyereket.
2011. máj. 20. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!