Kilátástalannak látom a helyzetem! Mi lesz így velem?
A helyzet az, hogy ugy érzem nem bírom tovább...amikor azt gondolom ennél már nem lehet rosszabb mindig történik valami! Egyéb okok miatt haza kellett költöznöm a szüleimhez (5év különélés után) képtelen vagyok megszokni újra a helyzetet, (nem is jövök ki túl jól a szüleimmel) barátaim "itthon" nincsenek, már alig ismerek itt valakit és nagyon nem az én világom! (Egy nagyvárosból kellett falura költöznöm) egész nap csak sírok a szobámban, hogy én ezt a helyzetet nem bírom elviselni! Imádtam a régi életem, mindig boldog voltam, vidám, tele energiával most már azt se tudom mikor mosolyogtam utoljára! Nem találok munkát (már fél éve, friss diplomás, gyakorlat nélkül) Van egy kapcsolatom, ha ezt annak lehet nevezni ugyan csak fél éve! Még életembe nem találkoztam ennyire önző és lelketlen emberrel, mint akit a páromnak nevezek! Teljesen elhanyagol, ha panaszkodok hogy nem vagyok boldog mintha meg se hallaná, elment az önbizalmam, az életkedvem, semmihez semmi kedvem csak várom hogy teljen az idő...Reménykedek hogy hátha-hátha találok munkát, de mindig csalódás a vége és ahelyett, hogy a "párom" támogatna, mellettem lenne csak magával foglalkozik. Ráadásul a szüleim is érzékeltetek hogy még meddig gondolom, hogy eltartanak, persze teljesen megtudom érteni és jogos a kérdés...Manapság már nem is járok el itthonról, hogy ne kelljen pénzt kérnem!
Nem tudom mikor lesz ennek vége...nem értem magam, hogy hogy élhetek ilyen kapcsolatba, hogy vállalhattam ilyen kapcsolatot és miért nem szakítok? Gyengének érzem és azt érzem hogy elfáradtam és hogy nem ismerek magamra... régen volt büszkeségem, már rég kikellett volna dobnom, sőt össze se kellett volna jönnöm vele...Nem értem miért alakult így az életem! ÉS azt sem, hogy hogy lehetek ilyen szerencsétlen hogy még munkát sem találok...Nem tudom mit kellene tennem! Tudnátok ebben segíteni? /Előre is köszönöm a válaszokat!/
Pakold össze a cuccod és menj! Próbálj szerencsét külföldön. Ez nem kérdés, én rögtön ezt csináltam volna.
Sok sikert!
Mégis mit vársz attól a pasastól? Ha állandóan csak sopánkodsz neki akkor azzal nem tud mit kezdeni... A férfiak általában nem tudnak mit hozzá szólni a nyavalygáshoz. Egyenesen a szemébe mondod hogy nem vagy boldog, most erre mit mondjon? nem tud rajtad segíteni, ezért nem foglalkozik a problémáddal. Nem tud neked munkát keresni, és nem miatta mentél haza vidékre. Ott vagy, de neked ez se jó. Kínlódsz jobbra balra, ahelyett hogy valami jót is megpróbálnál kihozni a helyzetből. És tudod ha ilyen hozzáállással mész munkát keresni, ez is közre játszhat hogy nem vesznek fel. Én sem vennék fel egy olyan nőt, akiről lerí hogy mindenből elege van és csak nyavalyog. Gondolom a szüleidet is idegesíti ez a kínlódás, mert ahelyett hogy örülnél nekik és kedves lennél hozzájuk, csak bőgsz meg keseregsz. Ezt nem lehet sokági elviselni ám.
Igen, szar a helyzet, de másnak is az. Akár milyen téren. Inkább annak örülj hogy egészséges vagy, nincs bajod és kész. Nem nyafogni jaj milyen szerencsétlen vagyok meg jaj így jaj úgy.
Lehet hogy pasi nem hozzád való, ebből nem derül ki. De az hogy egy normális férfi a hetekig tartó nyafogással nem tud mit kezdeni az is biztos.
32/N
Ugyanebben a helyzetben vagyok én is majdnem. Csak azt tudom neked tanácsolni, hogy tarts ki, és ne add fel a munkakeresést. Ha találsz munkát, utána sok minden jobb lesz.
A párod meg csak ront a helyzeteden. Pontosan tudom, hogy nagyon nehéz, mert én is így vagyok most, de szakíts vele, ha nem vagy boldog mellette. Egy ideig rossz lesz, az biztos, de jobb egyedül is akár, mint egy rossz kapcsolatban.
jó hát könnyű mondani h menjen külföldre, azért csak úgy nem lehet oda kiesni a semmibe ... legjobb esetben is maximum valami nagyon alja disco takarítási munkát kapsz, a magyarok azért annyira nem hiányoznak általában sehonnan
szóval látom, sokan mondogatják, de kíváncsi vagyok, hogy hányan próbálták meg a külföldi munkakeresést. az csak akkor működik, ha előre itthonról fixre lebeszélted
Köszönöm a válaszokat! Külföldi munkavállalásra már én is gondoltam, sőt nagyon régóta szeretném megpróbálni! Nézegettem is hirdetéseket, csak mindig arra jutok, hogy egyedül nem merek! Végülis bármi történhet velem...Barátaimmal terveztünk anno Londonba kimenni, de sajnos nem jött össze! /Ezt azóta is nagyon bánom és nagyon remélem hogy egyszer lesz lehetőségem külföldön munkát vállalni./ (Angolul beszélek, Németet meg most akarom elkezdeni tanulni)
A "párommal" kapcsolatba, lehet hogy manapság már sokat nyafogok neki, de már ezt a kapcsolatot is nyűgnek érzem, csak lehuzza az energiáimat...kérem hogy menjünk valahova mert megőrülök itthon, a válasz hogy majd majd...de haverjaival azért mindig talál időpontot eljárni ide-oda én meg itthon punnyadok szombat esténként, van hogy napi1 sms-sel levok tudva és kész van, hogy azt se tudom hol jár éppen ha olyan kedve heti1szer meglátogat és én ne hisztizzek, hanem örüljek hogy látom, szóval ez minden, de nem kapcsolat!
Az, hogy falun lakom az egyszerűen elviselhetetlen és rájöttem arra, hogy már mind1 milyen, de valami munkát keresnek kell (félre kell tennem az önérzetem)!
Köszönöm mindenkinek...Nem csüggedek, munkát keresek, elköltözök és rendbe teszem az életem! És kidobom a "párom"!!!
szia!
Én is hasonló cipőben járok (álláskeresés diploma után, hazaköltözés 10 év után nagyvárosból falura stb. - igaz engem a szüleim nem nyaggatnak, illetve kedves a párom is hozzám) Borzasztó érzés, hogy rá vagyok szorulva a szüleim anyagi támogatására (anyagilag nem állunk jól) így én sem tudom azt a szórakozást megengedni magamnak amit eddig. Én a sportot tudom ajánlani addig is amíg nem találsz munkát. (ép testben ép lélek) - nagy igazság. Minden nap futok, tornázok, így az ember le tudja vezetni a feles energiáit illetve a közérzete is jobb. A munkaügyinél érdeklődj tanfolyamok után (fizetnek is érte) illetve nézz a neten külföldi munkalehetőségek után (persze ide is kell egy bizonyos kezdő tőke). Tipikus 22-es csapdája. Pasidat meg dobd ki. Fel a fejjel, nem szabad elkeseredni, hiszen most kell igazán erősnek lennie az embernek!!! Tudod: ami nem öl meg az megerősít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!