Mit reagálnátok arra ha megtudnátok, hogy a férjetek minden éjjelt végig msnezik egy lánnyal?
A gyerek és az anyagiak miatt nem szabad együtt maradni mert annál rosszabb,tudod a nőnek mindig mindig egy lépéssel előbbre kell járnia a pasinál,vagyis,mindig legyen egy B terved szakítás idejére,legyen egy kis pénzed félretéve,hasonlók.De én egy ilyen pasit nem viselnék el,a páromnal elvileg a jobbik esetben csakis csupa jókat kellene mondania rólam nem?!MEG HA NEM IS SZERET NEM VAGY NEKI MÁR ELÉG JÓ AKKOR AZT NEKED KELLENE MONDANIA NEM ANNAK AKIT ESETLEG LEAKARNA FEKTETNI!TUDOD ŐSZINTESÉG,TISZTELET,BIZALOM A KAPCSOLAT ALAPJA!
21/N
Kivulallokent azt mondanam, hogy vagnam ki, mint a macskat ...ni. De megis a ferjed, osszekot a mult, a gyerek.
Vard meg mig hazaer, beszeljetek meg higgadtan. Most meg friss benned az elmeny, csillapodj egy kicsit.Szerintem a ket legfontosabb kerdes, hogy:
Anyagilag el tudnad latni magatokat, ha valasra kerul a sor? Meg tudnad neki bocsatani ezt a viselkedest, ha egyutt maradtok?
"" A kérdező kommentje:
Van pár dolog amin veszekszünk pl utálja ha eljárok bulizni vagy hasonlók... ""
Basszus!
Te meg eljársz pasizni, miközben a férjed eltart a gyerekkel??
Milyen nő vagy te?
Tudjátok most itt leszóljátok ezt a férfit, de a kérdező meg sem próbálta tagadni az őt érő sérelmeket. Tehát tényleg az anyagiakról szól minden és rendszeresen partizik.
Tisztességtelen,hogy nem a feleséggel beszélte ezt meg a férj, de ha mindez igaz, akkor én már rég leléptem volna a férj helyében..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!