Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha kiderülne,...

Mit szólnál, ha kiderülne, hogy a vőlegényed hazudott a koráról?

Figyelt kérdés

Két és fél évvel ezelőtt találkoztam a párommal, a megismerkedéskor azt mondta, 30 éves. Én 26 voltam. 1 hónap múlva bevallotta, hogy ferdített egy kicsit, mert 34 éves, de nem merte megmondani a korkülönbség miatt.

Decemberben volt az eljegyzés, ma voltunk a hivatalban, és a regisztráláskor majd le fordultam a székről, mikor születési dátumnál meghallottam, hogy 1971. Az idén nem a 36-ot tölti, ahogy én tudtam, hanem a 40-et.

Szerencsére vissza kellett neki menni dolgozni, de este ha átjön fogalmam sincs, hogy mit mondjak neki.

2011. máj. 19. 15:19
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Még azt hozzátenném, mindez annyira szánalmas volt,hogy én egy igazán "jó fiút" ismertem,legalábbis azt hittem, hogy a rendőrök is megsajnáltak....Én egy tipikus "Jó kislány" voltam,ő meg egy tipikus jó kisfiúnak tűnt...Jól hallottad rendőrök, mert többen jöttek, de mikor elmeséltem mindent nekik, még ők is meglepődtek.
2011. máj. 19. 19:34
 42/44 A kérdező kommentje:

Döbbenet, hogy mennyien jártatok még így.

Megjelent egy szép csokor virággal, csokival, és hazugságának okául a kort jelölte meg. Azt mondta, neki mindig is nála legalább 10 évvel fiatalabb lányok jöttek be, mert a korabeliek unalmasak, viszont a fiatalabb lányok mindig elhagyták, ha megtudták valójában hány éves.

Elmondtam neki, hogy szerintem bevallhatta volna nyugodtan, mert ha szeretünk valakit nem számít a kor, és csak ezért nem hagytam volna el. Most esküvő elnapolva, bár azt mondtam neki, nem szeretnék hozzámenni addig, amíg most már mindent meg nem tudok róla, és meg nem ismerem az egész családját, de egyre inkább úgy érzem, hogy egyáltalán nem tudnék még egyszer megbízni benne. Nem hiszem hogy hozzá megyek, vagy vele maradnék, de mindenképp szeretnék róla megtudni mindent, és addig meghagyom abban a reményben, hogy ebből még lehet házasság.

2011. máj. 19. 21:33
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
19.34-es vagyok. Jól teszed! Egyébként 10 év múlva meg te leszel már túl "öreg" neki...
2011. máj. 20. 07:37
 44/44 anonim ***** válasza:
Helyes döntésnek tartom részedről, ugyanakkor sajnálom, hogy így kellett alakulnia. Nem lehet könnyű neked újra bízni majd valakiben, de fel a fejjel, légy erős!
2011. máj. 20. 10:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!