Mit szólnál, ha kiderülne, hogy a vőlegényed hazudott a koráról?
Két és fél évvel ezelőtt találkoztam a párommal, a megismerkedéskor azt mondta, 30 éves. Én 26 voltam. 1 hónap múlva bevallotta, hogy ferdített egy kicsit, mert 34 éves, de nem merte megmondani a korkülönbség miatt.
Decemberben volt az eljegyzés, ma voltunk a hivatalban, és a regisztráláskor majd le fordultam a székről, mikor születési dátumnál meghallottam, hogy 1971. Az idén nem a 36-ot tölti, ahogy én tudtam, hanem a 40-et.
Szerencsére vissza kellett neki menni dolgozni, de este ha átjön fogalmam sincs, hogy mit mondjak neki.
"Viszlát, te hazudós szemétláda!"
De ha szereted akkor mindegy a kor, persze mondani könnyű, ...de engem zavarna, én dobnám.
Te jó isten. Mi a fenéért hazudott?! Lehet, hogy titkos ügynök.
Én kicsit elgondolkodnék, hogy még miben ferdített, de fogalmam sincs mit csinálnék helyedben.
Hát érdekes egy ember. De most amiatt van gondod, hogy hazudott, vagy amiatt, hogy ennyivel idősebb?
Én biztos megkérdezném tőle, hogy most nem zavarja a korkülönbség, mivel már tudod a valódi korát? Vagy az sem a valódi kora, ami a papírjaiba van írva, vagy egyáltalán XY ő, vagy YX?
Ha ebben a személyes és fontos dologban nem mert neked igazat mondani, akkor miben nem mert még?
előbb utóbb bevallotta volna a 40et is...
30-34-36--- 40(!) :D
Ez hogy nem derült ki eddig? Nekem különösebb nyomozgatási szándék nélkül is sokszor a kezembe akadt a férjemnek - akkor még nem volt az - személyes irata, ambuláns lapja, amin rajt volt a kora.
Születésnapokat hogyan ünnepeltétek? Hamis dátummal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!