Valóban bunkó volt? Tegnap a kisfiammal, és az anyámmal együtt voltunk egy helyen. Bejött egy számunkra idegen bácsi, akinek le volt vágva az egyik lába, helyette műanyag láb volt a helyén.
Figyelt kérdés
A gyermekem még nem látott ilyet (vagy csak eddig még nem tünt fel neki), és míg mi beszélgettünk a bácsival is, ő odament hozzá, és nyíltan rákérdezett, hogy " Bácsi. Neked fából van az egyik lábad? " Anyám rögtön lebunkózta, és hangosan méltatlankodott, hogy hogy nevelhetem ennyire félre, meg, hogy most miért kellett ezt az embert megbántani? Hozzátartozik a történethez, hogy a bácsi elmagyarázta a gyermekemnek, hogy még fiatalon volt neki egy balesete, és a vonat levágta neki. Bejött a húgom is (aki ismerte a bácsit), és látta, hogy baj van, és megkérdezte, hogy mi történt. Anyám ecsetelte neki is, hogy milyen bunkó az én gyerekem. Ő sem ( mármint a húgom sem ) értette, hogy ezért miért lett volna a gyerek bunkó, és mondta, hogy ezt szinte minden gyermek megkérdezi a bácsitól. Szerintetek is bunkó volt a gyermekem? Vagy csak egészséges kiváncsisággal van megáldva, és fel meri tenni a kérdéseit?2011. máj. 19. 14:17
41/42 anonim válasza:
Nem volt bunkó a gyereked, sőt tök jó, hogy odament beszélgetni. Az a legrosszabb abban, ha valakinek van valami ilyen jellegű nehézsége, ha tabuként van kezelve és annyira nincs az illető normális embernek tartva, hogy nem természetes, ha ugyanúgy beszélgetünk vele mint mással, akár ilyen jellegű dolgáról is.
Kirekesztő gondolkozás, amit az anyukád tesz, borzasztó érzés amit evvel létrehoz.
Nekem hajam nincs normálisan, meg sokszor vagyok maszkban, (agyi áttét miatt soha nem lesz már rendesen hajam), többször látom a gyerekeket, hogy akivel vannak attól kérdezik mi van velem, a legszimpatikusabb reakció amit eddig tapasztaltam, amikor az anyukája azt mondta, jöjjön oda hozzám, és kérdezze meg tőlem.
42/42 anonim válasza:
Elképesztő, hogy egyesek milyen közönségesek…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!