Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyunak, hogy...

Hogy mondjam el anyunak, hogy hármas leszek matekból?

Figyelt kérdés

3-as leszek matekból, ez már biztos:( Anyu meg fog ölni, ha megtudja, mert mindig jól tanultam és most szégyent hozok rá, meg magamra is. Nem fognak felvenni így a Corvinusra, egy utolsó szar vagyok. Pedig tök sokat tanultam egész évben matekból, de most lement hármasra az átlagom. Hogy mondjam meg ezt anyunak? Nagyon mérges lesz, légyszí segítsetek.

17L

2011. máj. 18. 16:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
24%
Mondd el neki, hogy más meg örül ha nem bukik meg :D Heteket matekozok át mégis hülye vagyok...
2011. máj. 18. 19:11
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
19.11! Szülőknél a "más" szó olaj a tűzre!
2011. máj. 18. 19:35
 23/26 anonim ***** válasza:
70%

Figyelj engem 3as matek érettségivel(nem azt dupláztam a pontszámításnál) felvettek BGF-re és erős 4es voltam operációkutatásból,lineáris algebrából meg valszámból(ami azért közgáz szakon nem könnyü).

Nem a gimis jegyeditől függ a felvételi. Simán lehet duplázni a 2 legjobb érettségi jegyedet+emelt szint+nyelvviszga.

Anyukád sztem nincs tisztában a pontszámítás és a felvételi lehetőségeivel és azért mondja ha 3as vagy matekból akkor elszúrtad az életed....:S Hidd el ettől nem vagy tróger :)

22/F

2011. máj. 18. 19:36
 24/26 anonim ***** válasza:

Szerintem is nézz utána a pontszámítási lehetőségeknek, elhiszem, hogy most ez rosszulesik, nekem is egy matektanár volt életem mumusa, direktbe lekerekített állandóan és tűnt el rejtélyes módon röpdolgozatom is, hármas voltam nála végig matekból, ám az érettségim ötös lett, és már diplomáztam a Corvinus egy gazdasági szakán, jelessel :)

Milyen szakra készülsz amúgy? A társadalomtudományok helyett (noha nagyon érdekes tanulmányok) inkább valami gazdasági szakot javaslok, mélyebb tudást ad és piacképesebb is!

Anyukád pedig biztos szeret annyira, hogy egy jegyen ne legyen - sokáig- kiakadva.... Ha simán megmondod neki, mi a helyzet és látja rajtad, hogy téged is bánt, nem lesz semmi gáz!

Sok sikert!!

2011. máj. 18. 19:58
 25/26 Katalin02 ***** válasza:
Igaz az ha azt mondod a szülőnek hogy "más" gyereke sokkal rosszabb erre az lesz a válasz de engem nem érdekel más gyereke csak te. mond neki ezt Anyu sajnálom de csak 3-as leszek matekból,pedig sokat tanultam de nem tudtam jobb lenni majd jövőre megpróbálok ennél is többet tanulni rá. ennyi ja és sajnálkozz nagyon meg segíts otthon a házimunkába pár napig rossz kedve lesz anyukádnak de elmúlik. Sok szerencsét és ne aggódj túl lehet élni mérges lesz de Szeretni fog utánna is.
2011. máj. 19. 05:50
 26/26 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert 3-as leszel matekból, még nem kellene a vonat alá feküdni. Hidd el, teljes életet lehet élni így is!!! Majd anyád is megszokja! Egyébként meg te tudod, hogy mennyire reális a 3-asod, és hogy tudsz-e ezen javítani. Ha tudsz javítani, akkor hajtani kell! Ha nem reális, akkor szintén hajtani kell! Ha meg tényleg ennyit tudsz matekból, akkor megszakadhatsz, úgysem leszel jobb.
2011. máj. 19. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!