Hogy mondjam el anyunak, hogy hármas leszek matekból?
3-as leszek matekból, ez már biztos:( Anyu meg fog ölni, ha megtudja, mert mindig jól tanultam és most szégyent hozok rá, meg magamra is. Nem fognak felvenni így a Corvinusra, egy utolsó szar vagyok. Pedig tök sokat tanultam egész évben matekból, de most lement hármasra az átlagom. Hogy mondjam meg ezt anyunak? Nagyon mérges lesz, légyszí segítsetek.
17L
Na és akkor mi van, az én érettségim meg szín kettes lett, és nem haltam éhen.
Majd kijavítod jövőre!!!
Én is sokat rontottam, ha ez vigasztal:D
Én úgy gondolom, hogy nem egy jegy fogja meghatározni a majdani munkád és életed. Nem is az érettségid. Persze számít később és az tény, hogy ez már az érettségi pontokba beleszámít. Szerintem, ha a többi jegyed jó és jövőre sikerül ezen javítani, érettségid is jól sikerül, akkor még felvehetnek, meg ugye pluszpontok.. Ez még sok mindenem múlik.
Én a szín kettes érettségire nem lennék azért büszke...
egyébként, ne a Corvinus legyen az életcélod :) annak csak a neve nagy!
ma 16:47
Te jártál már a Corvinusra???
(kettes érettségis vok)
"Anya, sajnos 3-as leszek matekból."
A többi jön magától, lehet, hogy kiakad, de azért örök harag nem lesz belőle. Most már ezen nem tudsz változtatni, inkább ígérd meg (persze csak ha betartod), hogy igyekezni fogsz a továbbiakban jobban tanulni. Ettől nem vagy "egy utolsó szar", azért nem ezen múlik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!