Hogy mondjam el anyunak, hogy hármas leszek matekból?
3-as leszek matekból, ez már biztos:( Anyu meg fog ölni, ha megtudja, mert mindig jól tanultam és most szégyent hozok rá, meg magamra is. Nem fognak felvenni így a Corvinusra, egy utolsó szar vagyok. Pedig tök sokat tanultam egész évben matekból, de most lement hármasra az átlagom. Hogy mondjam meg ezt anyunak? Nagyon mérges lesz, légyszí segítsetek.
17L
ma 16:49
3,5 től nem kerekíthet lefelé!!
Irány az igazgató, és vidd be anyádat is!!
Qrva anyját az iylen tanárnak, már elnézést.
Miylen szemétláda emberek vannak már...
Figyelj kérdező.
Nem a világ ha valamiből rontasz.
Pontszámot tudsz szerezni máshogy is.
Nyelvvizsgázz le közép vagy inkább felsőfokból.
Nézd meg a felvin, hogy mit számítanak be az adott szakhoz.
Ennyi és no para.
Mondd meg anyukádnak ezt a dolgot és még tetszeni is fog neki, hogy nyelvvizsgázni szeretnél. (nem mellesleg jobban is jársz, mert kevésbé kell államvizsgakor idegbajoskodni,hogy még nyelvvizsgázz is és kézbe kapd a diplomád)
3,5től nem kerekíthet lefelé? Dehogynem! Mint a huzat! :D
Nálunk kettest is 2,0tól adtak meg, ha egy tanárhoz odamentünk, hogy 3,6 az átlagunk, és négyest akarunk, kiröhögött minket :D
Egyébként kettes érettségis köszönöm kérdésed, jártam már. Fél évet kibírtam... Túl sok ott az apuci kedvenc lánykája, aki azért van ott, mert apuci fizeti a tandíjat :)
Ez nem a világ vége. Ha jól érettségizel a felvételi tárgyakból, (ha szavaidból jól veszem ki, nemzetközi tanulmányokra készülsz, ahová én is járok) mondjuk egy nyelv -ami nem nehéz- + töri/magyar emelten, meg két nyelvvizsga, akkor semmi aggódni valód nincs.
Egy hármas még nem a világ, ettől még bejuthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!