Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyunak, hogy...

Hogy mondjam el anyunak, hogy hármas leszek matekból?

Figyelt kérdés

3-as leszek matekból, ez már biztos:( Anyu meg fog ölni, ha megtudja, mert mindig jól tanultam és most szégyent hozok rá, meg magamra is. Nem fognak felvenni így a Corvinusra, egy utolsó szar vagyok. Pedig tök sokat tanultam egész évben matekból, de most lement hármasra az átlagom. Hogy mondjam meg ezt anyunak? Nagyon mérges lesz, légyszí segítsetek.

17L

2011. máj. 18. 16:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Van még több, mint 3 hét a suliból. Ezt sem értem, hogy miért most zárnak le. Engem is lezártak fizikából 3asra, mert most lett egy szar dogám, pedig egész első félévbe csak négyeseim voltak. Azt hittem írunk még egy dogát amúgy... Mit csinálunk a következő 3 hétben?!..
2011. máj. 18. 16:51
 12/26 anonim ***** válasza:
58%

ma 16:49

3,5 től nem kerekíthet lefelé!!

Irány az igazgató, és vidd be anyádat is!!

Qrva anyját az iylen tanárnak, már elnézést.

Miylen szemétláda emberek vannak már...

2011. máj. 18. 16:52
 13/26 anonim ***** válasza:
6%
Ha másképp nem megy, merényeld meg, hogy elcsórod az osztálynaplót, és átírod az egyik 1 esedet 4 esre!
2011. máj. 18. 16:54
 14/26 anonim ***** válasza:
Nálunk sem adja meg sok tanár 3,5re a négyest. Szemetek nagyon. :@
2011. máj. 18. 16:54
 15/26 A kérdező kommentje:
De nekünk minden tantárgyból csak egész 7-től adják meg a jobb jegyet. 2-es alatt buktatnak. Corvinus vagy ELTE-TáTK volt a célom, matek hármassal nem vesznek fel sehova:(
2011. máj. 18. 16:55
 16/26 anonim ***** válasza:
75%

Figyelj kérdező.

Nem a világ ha valamiből rontasz.

Pontszámot tudsz szerezni máshogy is.

Nyelvvizsgázz le közép vagy inkább felsőfokból.

Nézd meg a felvin, hogy mit számítanak be az adott szakhoz.

Ennyi és no para.

Mondd meg anyukádnak ezt a dolgot és még tetszeni is fog neki, hogy nyelvvizsgázni szeretnél. (nem mellesleg jobban is jársz, mert kevésbé kell államvizsgakor idegbajoskodni,hogy még nyelvvizsgázz is és kézbe kapd a diplomád)

2011. máj. 18. 17:00
 17/26 A kérdező kommentje:
Már van nyelvvizsgám
2011. máj. 18. 17:01
 18/26 anonim ***** válasza:

3,5től nem kerekíthet lefelé? Dehogynem! Mint a huzat! :D

Nálunk kettest is 2,0tól adtak meg, ha egy tanárhoz odamentünk, hogy 3,6 az átlagunk, és négyest akarunk, kiröhögött minket :D

Egyébként kettes érettségis köszönöm kérdésed, jártam már. Fél évet kibírtam... Túl sok ott az apuci kedvenc lánykája, aki azért van ott, mert apuci fizeti a tandíjat :)

2011. máj. 18. 17:01
 19/26 A kérdező kommentje:
Én az áll. finanszírozottra akartam bekerülni, mert anyu azt mondja, hogy aki nem arra megy, hanem fizetnie kell, annak már kár is továbbtanulnia. És én mindig jól tanultam, most meg ez a hármas..áh.
2011. máj. 18. 17:07
 20/26 anonim ***** válasza:

Ez nem a világ vége. Ha jól érettségizel a felvételi tárgyakból, (ha szavaidból jól veszem ki, nemzetközi tanulmányokra készülsz, ahová én is járok) mondjuk egy nyelv -ami nem nehéz- + töri/magyar emelten, meg két nyelvvizsga, akkor semmi aggódni valód nincs.

Egy hármas még nem a világ, ettől még bejuthatsz.

2011. máj. 18. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!