Megbuktam matekból, és most 9. -es leszek megint. új osztályba kerülök és mivan hogyha azt kérdezik te melyik általános iskolából jöttél? Mondjam hogy évet ismételtem? és szakközépből jöttem vagy? :S
Mondd meg az igazat! Nehogy később kiderüljön, és akkor még cikibb lesz.
Nekem anno volt kilencedikben két osztálytársam is, akik "lebuktak" hozzánk. Nem jutott eszünkbe cikizni őket vagy valami.
megint én. 1 5let:
ha kérdezik, miért buktál, mondd azt, hogy ellinkeskedted, de tanultál a leckéből és tudod, hogy a sulit komolyan kell venni, nem szabad elszállni, ha középsulis lesz az ember.
És akkor majd néznek rád a többiek nagy bociszemekkel, h ÓÓÓ hallgassunk a tapasztaltra! :))
Sok sikert!!
Én is buktam 9.be tavaly:S:D Szerencsére idén már nem:D:D
Amikor kérdezték ki honnan jött,én megmondtam...innen a suliból,csak nagyon elrontottam a tavalyi évet!Senki sem szólt be,mindenki mindent tőlem kérdezett:D:D:D
És szerencsére tavaly jó évet zártam,viszont akik velem együtt buktak le,abból ketten nem mentek át,sőt a pótvizsgán se....4 en buktunk le,ebből 2-en mentünk át bnőmmel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!