Akit egyszer már kirúgtak a rendészeti szakközépből, jelentkezhet még egyszer, vagy már soha nem lehet rendőr?
Talán ha konkrétabban leírod, hogy mi volt a baj, akkor konkrétabb választ is tudtam volna adni.
Hogy ha esetleg volt valami fegyelmid a suliban, szerintem ez egyáltalán nem lehet kizáró ok. De mondom, írd le a konkrétan mi volt a dolog, és akkor okosabbak leszünk. Ilyen suliba jártam én is, szóval egy két dolgot én is tudok. :)
Megsértettem a szerződés azon pontját, amelyik a tanulói magatartásra vonatkozik. Ezért azonnali hatállyal felmondták a szerződésemet.De nem lett belőle ügy, ezen kívül, ami elég gáz, mivel nagyon akartam rendőr lenni.
Egyébként, te melyik suliba jártál, ha nem titok? Elvégezted?
Sztem, én is el tudtam volna végezni, de sajnos nagyot hibáztam.
Várom a válaszodat, köszi előre is!
Értem, szerintem ez nem befolyásolja azt, hogy újra jelentkezz és jó esetben fel is vegyenek, tiszta lappal indulhatsz. Én Miskolcra jártam 1 évet, de nem végeztem el...augusztusban bukó volt, aztán útnak eresztettek :) de lehet jobb is...
Szóval szerintem próbáld meg újra, de ha biztosa akarsz menni, akkor érdeklődhetsz a tanulmányi osztályon egy illetékesnél, hogy fogja-e befolyásolni a felvételidet ez a kis hiba, de ismét mondom, szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!