Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akit egyszer már kirúgtak a...

Akit egyszer már kirúgtak a rendészeti szakközépből, jelentkezhet még egyszer, vagy már soha nem lehet rendőr?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 13:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ miért rúgtak ki, hogy miért szűnt meg a tanulói jogviszonyod. Ha elkövettél valami butaságot és valami nyoma maradt, akkor lehet nem. De ha csak a tanulással voltak gondok, akkor viszont nincs akadálya.
2009. nov. 22. 14:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,de nem nyugtatott meg, ezt én is sejtem, és várom a válaszokat, ha lehet konkrétabban.Egyébként nem a tanulás miatt,hanem egyéb hülyeség, de nem maradt nyoma csak az adott suliban határozat. Másik suliba talán még mehetnék?
2009. nov. 23. 16:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Talán ha konkrétabban leírod, hogy mi volt a baj, akkor konkrétabb választ is tudtam volna adni.

Hogy ha esetleg volt valami fegyelmid a suliban, szerintem ez egyáltalán nem lehet kizáró ok. De mondom, írd le a konkrétan mi volt a dolog, és akkor okosabbak leszünk. Ilyen suliba jártam én is, szóval egy két dolgot én is tudok. :)

2009. nov. 23. 19:12
 4/9 A kérdező kommentje:

Megsértettem a szerződés azon pontját, amelyik a tanulói magatartásra vonatkozik. Ezért azonnali hatállyal felmondták a szerződésemet.De nem lett belőle ügy, ezen kívül, ami elég gáz, mivel nagyon akartam rendőr lenni.

Egyébként, te melyik suliba jártál, ha nem titok? Elvégezted?

Sztem, én is el tudtam volna végezni, de sajnos nagyot hibáztam.

Várom a válaszodat, köszi előre is!

2009. nov. 24. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Értem, szerintem ez nem befolyásolja azt, hogy újra jelentkezz és jó esetben fel is vegyenek, tiszta lappal indulhatsz. Én Miskolcra jártam 1 évet, de nem végeztem el...augusztusban bukó volt, aztán útnak eresztettek :) de lehet jobb is...

Szóval szerintem próbáld meg újra, de ha biztosa akarsz menni, akkor érdeklődhetsz a tanulmányi osztályon egy illetékesnél, hogy fogja-e befolyásolni a felvételidet ez a kis hiba, de ismét mondom, szerintem nem.

2009. nov. 24. 19:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy így esett, és mennyit kellett perkázni?
2009. nov. 25. 19:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát még most intézem. De kb jogsival együtt 200ra számítok... szal szuper...
2009. nov. 25. 20:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Én többre gondoltam. Te megpróbálod még? Vagy feladtad? Mi volt a gond a suliban? Miből buktál meg? Hallottam, hogy jó páran kiestek a vizsgák miatt.
2009. nov. 26. 18:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet több lesz... Á, befejeztem végleg, elegem lett, a sulival nem volt gond, habár... megfogadtam pár rendőr tanácsát a gyaksziról, hogy mást keresek inkább. Jogból volt a bukó amúgy. :)
2009. nov. 27. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!