Miért? Csak mert más vagyok mint a sablon?
Sziasztok! 14 éves lány vagyok most fogok ballagni (már várom azért is amit most írok)
Szóval...Az lenne a nagy problémám, hogy én nagyon zene mániás vagyok...De nem pop, RnB és hasonlókat hallgatok, hanem főként drum and bass-t, dubstepet, hardstylet, amiért úgymond kiközösítenek...Minden barátom mást hallgat, popot és ezeket a mai tömeg cuccokat, nekem az nem tetszik...És mikor zenéthallgatok suliban, van hogy odajön valamelyik barátnőm, ránéz a lejtászóra és elkezd fintorogni csak mert Camo & Krooked és hasonlók mennek és nem pedig Justin Bieber (akit mellesleg nagyon utálok)...
Vagy kiveszi a fülemből és aztmondja "mit hallgatsz?" nézem az arcát, és látom hogy hirtelen fintorogni kezd, aztán leejti a fülhallgatót és arrébbmegy...
Mindig is így "kiközösítettek" persze szeretnek, sokat vaygunk együtt, de pl ha kapok valami új ruhát észre sem veszik pedig elég ritka...Kicsit rossz érzés hogy 8 év után is így viselkednek velem :(
Hallgassam azt amit ők? Mit csináljak? Miért van ez?
14L - lassan 15... :/
15 éve voltam veled egyidős lány, én is totál mást hallgattam, mint a többiek, pl gabber meg hardcore techno, dnb, "rapmetal" és hasonló, akkortájt nem épp tinilánykásnak mondható stílusok, és hidd el, a kutyát nem érdekelte! Barátnői fintorgás persze volt, de én is ugyanúgy fintorogtam a nyálas vackokra, amiket ők hallgattak, ennyi, nem nagy ügy!
Középiskolában meg főleg metálzenéket hallgattam, később industrial irányba mentem el, végül majdnem-mindenevő lettem, bár máig utálom a popslágereket, a diszkózenét, meg általában azokat a cuccokat, amik a rádióban szólnak, a kedvenc stílusaimat felesleges is lenne leírni, úgyse ismeri senki őket.
Nem a zenei ízlésed határozza meg, ki vagy. Nem leszel egy kicsit se jobb, se rosszabb, ha más zenéket kedvelsz, mint a környezeted. Annyi elvárható, hogy ne menj mások idegeire a zenéddel, és ezt te is elvárhatod tőlük. Ha vendégem van, akkor nem pakolok be olyan zenét, ami idegesíti, és ugyanez van, ha én megyek másokhoz. Nem kell problémázni! :)
14:57 vagyok.
Dehogynem!
Ha mások előtt is így megjátszod magad, és osztod az észt, akkor nem csodálom, hogy senki nem akar veled haverkodni.
Na és akkor most gondolj ki valami frankó, "hű-de-megmondom-neki" választ, és kápráztass el mindenkit a sziporkázásoddal.
Köszöntem... ez is de laza volt. Úúú ááá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!