Miért? Csak mert más vagyok mint a sablon?
Sziasztok! 14 éves lány vagyok most fogok ballagni (már várom azért is amit most írok)
Szóval...Az lenne a nagy problémám, hogy én nagyon zene mániás vagyok...De nem pop, RnB és hasonlókat hallgatok, hanem főként drum and bass-t, dubstepet, hardstylet, amiért úgymond kiközösítenek...Minden barátom mást hallgat, popot és ezeket a mai tömeg cuccokat, nekem az nem tetszik...És mikor zenéthallgatok suliban, van hogy odajön valamelyik barátnőm, ránéz a lejtászóra és elkezd fintorogni csak mert Camo & Krooked és hasonlók mennek és nem pedig Justin Bieber (akit mellesleg nagyon utálok)...
Vagy kiveszi a fülemből és aztmondja "mit hallgatsz?" nézem az arcát, és látom hogy hirtelen fintorogni kezd, aztán leejti a fülhallgatót és arrébbmegy...
Mindig is így "kiközösítettek" persze szeretnek, sokat vaygunk együtt, de pl ha kapok valami új ruhát észre sem veszik pedig elég ritka...Kicsit rossz érzés hogy 8 év után is így viselkednek velem :(
Hallgassam azt amit ők? Mit csináljak? Miért van ez?
14L - lassan 15... :/
Keress rá egy Justin Bieberes remixre. :DD
Viccet félretéve én is ilyen zenéket hallgatok de nálunk szerencsére az olyan kis férgeket nézik le mint JB,bár vannak kivételek.Ne hallgasd mikor a közeledben vannak vagy beszélgess velük el róla,hogy miért közösítenek ki amiatt,hogy ilyen a zenei ízlésed.
Zene miatt senkit nem közösítenek ki, max. nem tudsz bekapcsolódni ha zenéről beszélgetnek, mert te nem azokat hallgatod, mint ők.
Az, hogy nem veszik észre az új ruhádat, biztos nem ezért van.
Voltaképpen mi bajod van? Azt írod, elvagytok, szeretnek. Most az a baj, hogy nem állnak be melléd a sorba dubstepet hallgatni, vagy az, hogy nem dicsérgetik a ruhádat?
emiatt ne hallgas tömegcuccot
Amikor ennyi idős voltam,többiek mind danubius rádiós zenét hallgattak és meg rap,rock..(+egyedüli lányként odavoltam a matekért,fizikáért).
Csesztettek is sokat
Eltelt 10 év,az irodámban az szól amit szeretnék,ők meg a valóvilágot bámulják munkanélküliként (megy még?)
ne foglalkozz velük,gimiben hátha jobb lesz
Azért problémázol ezen, mert még nagyon gyerek vagy.
5 év múlva már le fogod sz@rni, hogy ki mit mond, és fel mered vállalni az ízlésedet.
Addig örülj, amíg ilyen "gond" miatt kell ideírnod, és nem azért, hogy miből fizesd a hiteleid, és hogyan hajts be a volt férjeden a gyerektartást, stb...
Zenei ízlés miatt kiközösíteni? Szerintem nem azért közösítenek ki, csak erre könnyű ráfogni.
Egyrészt rá kell jönnöd, mi a pontos oka, amiért kiközösítenek, másrészt tisztáznod kell magadban, hogy mi is bosszant téged igazán.
Szerintem még csak nem találtál "lelki társat" egy barátnő személyében, de ez nem csak másokon múlik, és nem csak Justin Bieberen, hanem rajtad is.
Majd középsuliban lehet, hogy jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!