Miért? Csak mert más vagyok mint a sablon?
Sziasztok! 14 éves lány vagyok most fogok ballagni (már várom azért is amit most írok)
Szóval...Az lenne a nagy problémám, hogy én nagyon zene mániás vagyok...De nem pop, RnB és hasonlókat hallgatok, hanem főként drum and bass-t, dubstepet, hardstylet, amiért úgymond kiközösítenek...Minden barátom mást hallgat, popot és ezeket a mai tömeg cuccokat, nekem az nem tetszik...És mikor zenéthallgatok suliban, van hogy odajön valamelyik barátnőm, ránéz a lejtászóra és elkezd fintorogni csak mert Camo & Krooked és hasonlók mennek és nem pedig Justin Bieber (akit mellesleg nagyon utálok)...
Vagy kiveszi a fülemből és aztmondja "mit hallgatsz?" nézem az arcát, és látom hogy hirtelen fintorogni kezd, aztán leejti a fülhallgatót és arrébbmegy...
Mindig is így "kiközösítettek" persze szeretnek, sokat vaygunk együtt, de pl ha kapok valami új ruhát észre sem veszik pedig elég ritka...Kicsit rossz érzés hogy 8 év után is így viselkednek velem :(
Hallgassam azt amit ők? Mit csináljak? Miért van ez?
14L - lassan 15... :/
lehet irták már mások is, de a dubstep lett most a felkapott divatzene. és akkora nyomorékok és divatemberek hallgatják h elment tőle a kedvem. pedig én még akkor hallgattam amikor csak a nagyon füves és elvetemült emberek ismerték. erről ennyit. inkább fintorogjanak a zenédre mint ami nálunk megy. mindenki jaaj dubstep igy dubstep ugy. menjenek a f*szba
Ezt csak úgy lehet elviselni, hogy TE tudod, hogy ez a ZENÉD, a többi csíra meg csak divatból hallgatja. Én a magyar minimált is nagyon szeretem (Yonderboi, Zagar) hát persze, hogy a legnagyobb diszkós raj k.rvák is ezt kezdték hallgatni a környezetemben, amikor meghallották nálam.
Köszi mindenki! A dubstep tényleg ekkora divat? Jé hát ez fura...Én dnb-t hallgattam többségben és akkora találtam a dubstepre :O Valamelyikőtök írta hogy "ne hogy azthidd hogy nem vagy sablon, sőt..." vagy valami ilyesmi volt...Attól hogy olyan zenét hallgatok amiről i9tt írják práan hogy már az a divat (én nemtudtam...) nem vagyok sablon, öltözködésben sem, és agyban sem egy tömegpics@ vagyok neharagudj, ha nem ismersz akkor ne itélkezz...Köszi...
Az meg hogy én itt aztmondom a zenéjükre hogy sz@r az szerintem nem akkora gáz, mert tudják hogy nem az a kedvencem mivel nem hallgatom, és nem megyek oda hogy "hé, hallod muti miez... - 2mp mulva - fuj ez sz@r hogy tudsz ilyet hallgatni?" mert rohadt nagy bunkóság és ők is ezt csinálják velem...
Úgy gondolom egy kapcsolat egyik alappillére, hogy eltudjuk fogadni a másikat azokkal az apró hibákkal amivel rendelkezik. Ez az elfogadás nem feltétlen arról szól hogy azonosulnod kell barátod zenei ízléséhez.
Gondolkodj el azon, hogy valóban ő az akire te vágysz, akivel hosszútávú kapcsolatot kitudnátok építeni? Mert ha mégsem, akkor nem lehet egyik félre sem rákényszeríteni semmit keress magadnak egy olyan partnert akivel hasonló az érdeklődési körötök!
Jaj de tudtam hogy ez ki fogja vágni nálad a biztosítékot:) Oké rendben, tudom én, te nem vagy sablon, csak mindenki más az, az osztálytársaid is sablonosak, neked persze van jogod ezt mondani, mert te annyira különleges és egyedi vagy, és te már úgy születtél hogy dnb-t hallgattál:)
Jaj istenem ti kamaszok annyira viccesek vagytok, ahogy mindenáron különlegesnek akarjátok érezni magatokat:)
Nekem van egy olyan érzésem, hogy a kérdező csak azért írta le ide a " gondját " , hogy mindenki hasra essen attól, hogy ő micsoda igazi, eredeti, belevaló csaj, és milyen frankó, hogy nem kell neki a JB...
Szerintem nem a zenei ízlésed miatt nem haverkodnak veled, hanem mert van egy kis " hoppáréd "...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!