Mindig azt kérdezi, hogy van-e/miért nincsen barátom. Mit mondjak?
21 éves lány vagyok, és nincs barátom. A jelentéktelen próbálkozásokon kívül nem is volt semmi eddig.
A keresztapám ha bármikor találkozunk, mindig megkérdezi hogy miért nincsen pasim, vagy múltkor azzal jött elő, hogy "Még soha nem is volt?". Mintha legalább nem tudná...
Sokáig plátói szerelemben voltam, aztán a csalódás miatt meg magamba zárkóztam...
Nem akarom az orrára kötni, hogy hívtak már nem egyszer randira, csak végül nem alakult ki semmi. Akkor meg mit mondjak?
Jó, jó, tudom hogy furcsa, én ezt nem is tagadom. Szégyellem is magam emiatt, de hogyan legyek másmilyen?
A könnyűvérű meg azt takarja az ő esetében, hogy mikor összeházasodtak, utána 1 év múlva kb összejött a férje egyik rokonával, és terhes is lett tőle. A gyereket meg is szülte, és próbálta beadni a keresztapámnak, hogy az övé. Aztán mikor kiderült hogy mégsem, akkor szétmentek egy időre, aztán meg mégis összejöttek. Meg az esküvőjük előtt is rendszeresen csalták egymást, aztán szétmentek-összejöttek. Na de ez más dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!