Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az egyik barátommal összeveszt...

Az egyik barátommal összevesztem, és mindig kérdezi a másik barátom hogy mi baj van miért vagyok ilyen (? )

Figyelt kérdés
azért vagyok ilyen a másik barátommal mert megsértette a másik barátomat a háta mögött el hordta ilyennek. ÉS ő még nem is tudja hogy kivel barátkozik, hogy a háta mögött kidumálja. D nem akarom elmondani neki mert nem vagyok köcsög hogy bemártom a másik barátomat. Szóval azért nem akarom elmondani neki mert azt se szeretném ha miattam lennének rosszba, ami közbe az igazság miatt lenne. Szal ha kérdezi mi bajom van, mit feleljek neki? Miért nem akarom elmondani?
2011. márc. 23. 18:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!