Mindig azt kérdezi, hogy van-e/miért nincsen barátom. Mit mondjak?
21 éves lány vagyok, és nincs barátom. A jelentéktelen próbálkozásokon kívül nem is volt semmi eddig.
A keresztapám ha bármikor találkozunk, mindig megkérdezi hogy miért nincsen pasim, vagy múltkor azzal jött elő, hogy "Még soha nem is volt?". Mintha legalább nem tudná...
Sokáig plátói szerelemben voltam, aztán a csalódás miatt meg magamba zárkóztam...
Nem akarom az orrára kötni, hogy hívtak már nem egyszer randira, csak végül nem alakult ki semmi. Akkor meg mit mondjak?
Hogy ő életed szerelme, évek óta rá vársz.
Ha lenne pasid, akkor azon lovagolna, mikor lesz gyerek, ha lenne, akkor mikor jön a kistesó, mikor lesz esküvő, mikor váltok stb.
Az ilyenek nem tudják, mit jelent, hogy magánügy.
Te is kérdezz vissza valami kínosat, és kész. Bírja-e még a tempót az ágyban, vagy sűrűbben van már fél hat, mint déli tizenkettő... ? Majd megkérded keresztanyádat.
Köszi a válaszokat.
És igen, tudom hogy van lelki gondom (nagyon kishitű/kisebbségi komplexussal küzdő vagyok) dehát ilyen vagyok...Már kicsinek is ilyen voltam.
Amúgy nem öreg még (37 éves) de amíg nem nősült meg, addig kis túlzással, kb mindenkit meghúzott aki az útjába került. Szóval neki az a fura ha valaki nem olyan + a felesége is elég könnyűvérű volt mindig....
Ez nem így működik hogy "hát igen, tudom hogy problémáim vannak, de hát mindig is voltak és kész". Tessék tenni ellene! Ha másképp nem megy, igénybe lehet venni szakorvos segítségét, nem szégyen! Az viszont az, amikor valaki meg se próbál kimászni a gödörből, hanem csak csücsül benne szépen, ahelyett hogy változtatna!
Egyébként kétlem hogy azért kérdezi mert "könnyűvérű" (bármit is jelentsen ez a te szótáradban). Én spec nem tartom magam "könnyűvérűnek", de nekem is furcsa ha egy 21 éves fiatal lánynak még egyszer se volt kapcsolata.
Hát ez elég tapintatlan a keresztapád részéről! Mi az, hogy még nem is volt soha? Ehhez aztán pláne semmi köze.
Én a helyedben annyit mondanék, hogy még nem találtam számomra megfelelő férfit. Kész, slussz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!