Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paris hilton kérdése:
Miért kérdezi mindig ezt a barátom?
Figyelt kérdés
Új barátom van,1 hónapja járunk,és sokszor felteszi nekem azt a kérdést,hogy miért pont vele járok,miért őt választottam,mikor sokkal jobbat is kaphattam volna helyette.Miért mondja ezt? Én szeretem őt,már elmondtam neki ezerszer ..2011. szept. 17. 23:27
1/5 anonim válasza:
Én is sokszor megkérdezem a páromtól. Egyszerűen csak annyira szeretem, és hihetetlennek tartom, hogy Ő az enyém, hogy nem értem meg, miért velem van. Sokkal kevesebbnek tartom magam nála. És nincsenek önértékelési problémáim, csupán jobb ember, mint én.
2/5 anonim válasza:
Nem azé, de nem a ffi dolga a szülés...:)
Én nem mondom a barátnőmnek, de képtelenségnek tartom, hogy engem akar. Annyira szép, én meg inkább rondább szerintem és ez egyszerűen nem lehet igaz. De férfi büszkeségből úgy teszek mintha természetes lenne.
3/5 anonim válasza:
ludfing uszik a viz tetejen! szippants bele a legelejen! subidubi
4/5 anonim válasza:
Lehet,hogy el sem hiszi,hogy az övé vagy...:) Szeret :)
5/5 anonim válasza:
elsőnél a pont! én is mindig ezeket szoktam mondani a barátnőmnek:)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!