Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác, aki nagyon tetszik, én is tetszem neki, de nem kérdezi meg nekem van barátom, vele már nem szeretnék járni, a másik miatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnőm mota neki: elne mond Kittynek, de totál beléd van zúgva, ezen mosolygott, és mondta h majd beszél velem. Ez jó ötlet? És teccem neki?Szerintem nem, mert azt mondta, h bejön, vagyis nemrosz:S Nagyon szeretem, az nem kifejezés, mit tegyek??
2008. nov. 24. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Járjál szépen magyarórára, vagy vegyél egy helyesírási szabályok könyvet..Istenem, gondoplom nem vagy több 15nél és írni nem tudsz de már akarnál pasizni.
2008. nov. 24. 21:10
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

Hasonló véleményen vagyok, mint az előttem író. Legalább 10 perce ülök, és szótagonként próbálom elemezni a kérdésed/közlendőd, de még úgysem világos minden pontja.

Halálosan szerelmes vagy? Most vedd úgy, hogy legyintek. Van barátod, nem szereted, dobd ki.

A másik srác? Most hirtelen fellángolás, majd elmúlik. Várd meg, amíg keres, aztán majd többet tudsz, egyelőre ne tegyél semmit, ha akar valamit, úgyis közeledni fog - de biztosan nem addig, amíg van pasid.

2008. nov. 24. 21:46
 3/6 anonim ***** válasza:
90%

1., Ne lógj magyarról.

2., Dobd a mostani pasidat, mert nagyon gáz, hogy csak átcseszed a fejét.

3., Várd meg, hogy közeledjen a másik srác.

2008. nov. 24. 22:28
 4/6 anonim ***** válasza:
45%
hát én már nemtudom,hogy ki-kivel akar járni, meg, hogy ki az a Kitty(nagy-nagy zavar a fejben), de én tuti nem járnék veled semmi pénzért, mert nagyon buta vagy!
2008. nov. 24. 23:47
 5/6 Srapnel ***** válasza:
45%

Nem jól írtátok:

Egy nelógj magyarol

Kető pasidat mos dobjad mert tökgáz,h átcseszed afejét

azt kell megvárni,h a srác közeledjen ha mar bejön neked és kittynek is teccik a roby az nem kifejezés

2008. nov. 25. 09:07
 6/6 anonim válasza:
0%

Szerintem ti nem tudtok írni egyikőtök sem!! :S

Miért kell fikázni a másikat nem tudom...kérdezett valamit és ezt kapja...inkább ti vagytok a taknyosok mert felnőtt értelmes emberek ilyennel nem foglalkoznaak!Ilyen embereket...Erre van időtök a másikat cseztetni!!Szánalmas!!!

2010. febr. 2. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!