Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, aki nagyon tetszik, én is tetszem neki, de nem kérdezi meg nekem van barátom, vele már nem szeretnék járni, a másik miatt. Mit tegyek?
Hasonló véleményen vagyok, mint az előttem író. Legalább 10 perce ülök, és szótagonként próbálom elemezni a kérdésed/közlendőd, de még úgysem világos minden pontja.
Halálosan szerelmes vagy? Most vedd úgy, hogy legyintek. Van barátod, nem szereted, dobd ki.
A másik srác? Most hirtelen fellángolás, majd elmúlik. Várd meg, amíg keres, aztán majd többet tudsz, egyelőre ne tegyél semmit, ha akar valamit, úgyis közeledni fog - de biztosan nem addig, amíg van pasid.
1., Ne lógj magyarról.
2., Dobd a mostani pasidat, mert nagyon gáz, hogy csak átcseszed a fejét.
3., Várd meg, hogy közeledjen a másik srác.
Nem jól írtátok:
Egy nelógj magyarol
Kető pasidat mos dobjad mert tökgáz,h átcseszed afejét
azt kell megvárni,h a srác közeledjen ha mar bejön neked és kittynek is teccik a roby az nem kifejezés
Szerintem ti nem tudtok írni egyikőtök sem!! :S
Miért kell fikázni a másikat nem tudom...kérdezett valamit és ezt kapja...inkább ti vagytok a taknyosok mert felnőtt értelmes emberek ilyennel nem foglalkoznaak!Ilyen embereket...Erre van időtök a másikat cseztetni!!Szánalmas!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!