Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kismellű lány vagyok. Nagyon megbántott a barátom ezzel kapcsolatban. Nem is tetszem neki?
Szerintem nem a mellméret számít, hanem a kisugárzás...
Ha a barátod nem így gondolj hagyd ott..
De szerintem butaság, ilyeneken ne rágódj!
régebben engem is rosszul érintett ez...
70/a-s melltartót hordok
páromnak meg volt pár megjegyzése ha filmben láttunk pl nagymellű nőt...
ki is akadtam,hogy ha az tetszik neki,akkor miért velem van...
miért? mert nem egy testrész mérete miatt szeret,hanem azért amilyen összességében vagyok,majd megkérdezte,hogy én csak a farka mérete miatt vagyok vele? hát nem...
figy,gondolom te is megézed a strandon azt a pasit aki izmos,jóképűbb párodnál...mégsem mész és keresel mást,mert izmosabb,nagyobb a farka,stb-...
nincs tökéletes ember,de láthatjuk annak
Szerintem nem RÓLAD volt szó (vagy tévedek?). Könnyen lehet, hogy annál a lánynál aránytalannak tartotta a túl kis melleket. Ez nem jelenti közel sem azt, hogy TE nem tetszel neki úgy, ahogy vagy, mert gondolom, nem ugyanolyan az alakod, mint a képen lévö lányé. Sok férfi a mellek méretét a többi részhez viszonyitva nézi, és vékony lányon máshogy hat a 70A, mint egy nagy darabon.
De olyan is van, hogy ugyan elvileg a nagyobb mellet tartja szebbnek, de TÉGED igy szeret, ahogy vagy és nem a melled mérete a fontos neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!