Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátom mindig azt kérdezi tőlem, hogy: "Hiányoztam? " "Szoktál rám gondolni? "?
8 hónapja vagyunk együtt, de még egyikünk sem mondta a másiknak, hogy : 'szeretlek' . De ő mostanában mindig azt kérdezi tőlem, hogy gondolok-e rá, meg, hogy hiányzik-e ha nincs itt velem. Múltkor megkérdeztem tőle, hogy kedvel-e már és ő egyből azt vágta rá, hogy igen! És visszakérdezett, hogy: "Te?" Azt is szeretném megtudni, hogy hogy működik a pasiknál ez a 'kedvellek dolog'? ÉN 20, Ő 23 .
Előre is köszönöm szépen válaszaitokat!
Nosi
Miért tartod furcsának, hogy megkérdezi tőled, hogy hiányzott-e neked?!
Nem szokott hiányozni, vagy nem szoktál rá gondolni?
Szerintem csak megerősítést vár tőled, hogy éreztesd mennyire szereted...
Te nem vagy az a halálosan szerelmes típusú lány...
Sziasztok! Először is köszönöm szépen a válaszokat!
Én már nagyon sokat csalódtam a párkapcsolatokban, és azért nem is mertem eddig beleszeretni a jelenlegi páromba... Annyit csalódtam már, hogy nem akartam azt, hogy egy gyenge pillanatomban azt mondjam neki, hogy: "Szeretlek!" és ő csak nézzen rám... Mert szerintem annál rosszabb nincs, amikor te szerelmes vagy, azt mondod a párodnak, hogy: "Szeretlek!" és ő nem mondd rá semmit...
Köszönöm a válaszokat! :-) Nagyon sokat segítettek nekem! :-)
De azért még várom a válaszokat! :-)
( Lehet olyan kérésem, a pasiktól, hogy a komment végére írják oda, hogy: "Egy férfi" )
Nagyon szépen köszönöm mindazoknak, akik eddig írtak vagy írni fognak! :-)
Nosi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!