Mi volt életetekben a legcikibb legnagyobb beégésetek?
Ált. iskolában vmiért szünet volt az órán, forgós székek voltak, azt hittem simán forgósak de valójában lecsavarható felsőrészűek.
Én gyorsan forogtam rajta aztán egyszercsak oldalirányban lerepültem a szék tetejével együtt.
--------
Moziban vártunk a filmre, meghallottam h elkezd szólni a zene, mentem az ajtóhoz ami zárva volt, azt hittem beragadt és elkezdtem rángatni h nehogy lemaradjak a filmről, erre odajön a teremőr h "nyugalom, nyugalom".
Még csak a hangot állították be.
--------
Egy néninek meghalt a férje, engem váratlanul odalöktek h mondjad neki, nekem meg nem jutott hirtelen eszembe h mit kell ilyenkor mondani:
-Ööööööööö... gratulálok.
:D
utolsó, ez a gratulálok.... én meghalok rajtad!
de hogy ne legyen off, nem velem történt, de:
az egyetemi laborban nagyban készültünk az első órára, még nem ismertük nagyon senkit, de nekem sikerült egy elég flúgos csajjal megismerkednem. Nos ő elég hiperaktív volt és bejött a professor és olyan forgós székünk volt és elég nehéz volt rá ülni. Óra közben, haláli csönd, a barátnőm pedig kiment a táblához, visszajövet pedig lazán levágta magát a székre, csakhogy az elgurult ő pedig az egész csoport láttára leült a nagy semmire, akkorát koppant, hogy az na.
Ahahaha, ez a gratulálokos nagyon nagy volt!
De erről jut eszembe, h mi egyszer amikor az egész családdal kimentünk a temetőbe (rokonok is ott voltak), az a szokás,h együtt hangosan elimádkozzuk a miatyánkot, üdvözlégyet, meg a dicsőséget. Erre én hangosan elkezdem az imát: az atya a fiú és a szentélek nevében amen: édes jézus légy vendégünk...(aki nem ismerné, evés előtt szokták imádkozni)A sírnál mindenki nevetett,nagyon gáz volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!